"Poseidon  Athens": Κάθε ώρα καλοκαίρι!

Poseidon Athens © Λεωνίδας Τούμπανος

Από τις πρωινές βουτιές και τη χαλάρωση με δροσερά ροφήματα αλλά και νόστιμα σνακ δίπλα στο κύμα μέχρι τα signature cocktails καθώς ο θαλασσινός ορίζοντας αλλάζει χρώματα στο rooftop bar, κάθε στιγμή της ημέρας στο ξενοδοχείο "Poseidon Athens" έχει και αυτό το καλοκαίρι την τιμητική της. Αγαπημένο spot των Αθηναίων που θέλουν να ζήσουν την απόδραση λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης, το παραλιακό ξενοδοχείο αναδεικνύει την αθηναϊκή ριβιέρα σε προσιτό και εύκολο προορισμό, χωρίς να τσιγκουνεύεται καθόλου νοστιμιά, θέα και ατμόσφαιρα.

Poseidon Athens
© Λεωνίδας Τούμπανος

Η ημέρα στο "Poseidon Athens" ξεκινά από τις ξαπλώστρες στην παραλία, με παγωμένους καφέδες και κολύμπι, και συνεχίζεται με νοστιμιές στο beach bar ή παραδοσιακές ελληνικές και ελαφριές μεσογειακές γεύσεις στην ταβέρνα δίπλα στη θάλασσα, που ενσαρκώνει απόλυτα την αίσθηση των διακοπών μες στην πόλη. Φυσικά, η ομορφότερη ώρα και τα πιο ρομαντικά ραντεβού εδώ δίνονται μετά το γραφείο, στο "Skybar 360°", ένα από τα ομορφότερα κοκτέιλ μπαρ της αθηναϊκής ριβιέρας, στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου, για καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και σαγηνευτική θέα στο ηλιοβασίλεμα.

Poseidon Athens
© Λεωνίδας Τούμπανος

Ανοιχτό από το πρωί με δροσερά ποτά δίπλα στην πισίνα, προσφέρεται και για χαλάρωση όλες τις ώρες της ημέρας – βάλτε στην τσάντα το μαγιό σας και χαρίστε στον εαυτό σας την πιο εξπρές αναζωογόνηση του αθηναϊκού καλοκαιριού. 

Poseidon Athens
© Λεωνίδας Τούμπανος

Λεωφ. Ποσειδώνος 72, Παλαιό Φάληρο, 2109872000, www.poseidonhotel.com.gr, FB: Poseidon Athens Hotel, IG: @poseidonhotel, TikTok: @poseidon_hotel

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πού βγαίνουμε πριν και μετά το Ηρώδειο;

Παλιά και νέα στέκια γύρω από το εμβληματικό αθηναϊκό τοπόσημο, για να επεκτείνεις την εμπειρία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/07/2024

"Wood": Premium κρεοφαγία στην αυλή

Με ανοιχτόκαρδη φροντισμένη αυλή και υψηλών προδιαγραφών γαστρονομικές προτάσεις, το κρεοφαγικό στέκι στην Κηφισιά αποτελεί γευστικό σημείο αναφοράς της περιοχής.

Στο Buba, για ένα εξωτικά spicy καλοκαίρι

Μίνι αποδράσεις στη μικρή Ταϊλάνδη της Κηφισιάς, κατά την πιο ανέμελη εποχή του έτους.

Φινετσάτο, Ζωηρό ή Πολύπλοκο? Ιδού τα 3 μονοποικιλιακά κρασιά από Boutari Wineries

Είναι οι 3 αγαπημένες ελληνικές ποικιλίες που συστήνουν τα 3 μονοποικιλιακά κρασιά από Boutari Wineries για κάθε στιγμή της ημέρας.

Ο Γιώργος Πλατινός υποδέχεται τον Arnaud Bignon στο Zillers Pastry Bar

Κάτι ενδιαφέρον ετοιμάζεται απόψε στην Παλαιολόγου Βενιζέλου.

H ταβέρνα του Κουτσονικολιά είναι μια κιβωτός τοπικής νοστιμιάς

Κανονικά, όποιος θέλει να λέγεται ταβερνιάρης κι εστιάτορας στην Κύπρο, θα έπρεπε να περνάει από υποχρεωτική μαθητεία στην κουζίνα ενός από τους πιο πολύτιμους καλοφαγικούς θησαυρούς της Μεγαλονήσου, που κρατά ζωντανή τη γευστική μνήμη της κατεχώμενης Κερύνειας μέσα από πιάτα με μεγάλη ιστορία και αυθεντική νοστιμιά.