"Λάμπρος steak house": Υψηλή κρεατοφαγία με μακρά ιστορία

Λάμπρος

Εννιά δεκαετίες συνεχούς παρουσίας στην κωακή κοινωνία συμπληρώνει το ψητοπωλείο "Λάμπρος", που όσο κι αν μεγάλωσε, ωρίμασε και ομόρφυνε, δεν έχει χάσει ούτε χιλιοστό από τον πυρήνα του. Η αρχή έγινε το 1935, όταν ο παππούς των σημερινών ιδιοκτητών, Μανώλης Μωρές, ξεκίνησε να εργάζεται ως ψήστης σε μαγαζί του λιμανιού (το οποίο αργότερα αγόρασε), φτιάχνοντας νόστιμα ψητά, μεταξύ αυτών και το περίφημο σουβλάκι του"Μωρέ" – χιλιάδες σουβλάκια με ψωμάκι πέρασαν από τα χέρια του!

Λάμπρος

Το 1973, η κόρη του Μανώλη, Διονυσία, παντρεύτηκε τον Λάμπρο Μαραγκό και με τη μυστική συνταγή για το πιο νόστιμο σουβλάκι στο συρτάρι ανοίγουν ένα νέο ψητοπωλείο ο "Λάμπρος", στα χνάρια του παππού, πλέον, Μωρέ.

Λάμπρος

Σήμερα, το ολοκαίνουργιο και πανέμορφο "Λάμπρος steak house", με την τεράστια ανοιχτή κουζίνα, σερβίρει καθημερινά φρεσκοκομμένα κρέατα και μεγάλη ποικιλία μεζέδων. Δοκιμάστε παραδοσιακές σπιτικές γεύσεις και οπωσδήποτε τις διάσημες σούβλες που η φήμη τους έχει γυρίσει τον κόσμο!

Ψαρών 21 & Ιερού Λόχου, Κως, 2242028808, lamprossteakhouse.gr
FB: Lampros Steakhouse, IG: @lampros.steakhouse

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πού βγαίνουμε πριν και μετά το Ηρώδειο;

Παλιά και νέα στέκια γύρω από το εμβληματικό αθηναϊκό τοπόσημο, για να επεκτείνεις την εμπειρία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/07/2024

"Wood": Premium κρεοφαγία στην αυλή

Με ανοιχτόκαρδη φροντισμένη αυλή και υψηλών προδιαγραφών γαστρονομικές προτάσεις, το κρεοφαγικό στέκι στην Κηφισιά αποτελεί γευστικό σημείο αναφοράς της περιοχής.

Στο Buba, για ένα εξωτικά spicy καλοκαίρι

Μίνι αποδράσεις στη μικρή Ταϊλάνδη της Κηφισιάς, κατά την πιο ανέμελη εποχή του έτους.

Φινετσάτο, Ζωηρό ή Πολύπλοκο? Ιδού τα 3 μονοποικιλιακά κρασιά από Boutari Wineries

Είναι οι 3 αγαπημένες ελληνικές ποικιλίες που συστήνουν τα 3 μονοποικιλιακά κρασιά από Boutari Wineries για κάθε στιγμή της ημέρας.

Ο Γιώργος Πλατινός υποδέχεται τον Arnaud Bignon στο Zillers Pastry Bar

Κάτι ενδιαφέρον ετοιμάζεται απόψε στην Παλαιολόγου Βενιζέλου.

H ταβέρνα του Κουτσονικολιά είναι μια κιβωτός τοπικής νοστιμιάς

Κανονικά, όποιος θέλει να λέγεται ταβερνιάρης κι εστιάτορας στην Κύπρο, θα έπρεπε να περνάει από υποχρεωτική μαθητεία στην κουζίνα ενός από τους πιο πολύτιμους καλοφαγικούς θησαυρούς της Μεγαλονήσου, που κρατά ζωντανή τη γευστική μνήμη της κατεχώμενης Κερύνειας μέσα από πιάτα με μεγάλη ιστορία και αυθεντική νοστιμιά.