"Thigaterra": Ωδή στη γαστρονομία της Κρήτης

Thigaterra

Ένα πάντρεμα της παράδοσης με τη σύγχρονη μαγειρική αντίληψη, που εστιάζει στην ελληνική κουζίνα, δίνοντας χώρο στα αγαθά του τόπου μας, ενώ ταυτόχρονα ασπάζεται το ανερχόμενο διατροφικό κίνημα Slow Food. Το Slow Food έχει ως αποστολή τη διάσωση της γαστρονομικής παράδοσης κάθε τόπου, προσπαθώντας να αφυπνίσει τις γαστρονομικές μας συνήθειες.

Thigaterra

Πρόκειται για ένα κίνημα οικο-γαστρονομίας, το οποίο με τις δράσεις του σε κάθε γωνιά του κόσμου μας ενθαρρύνει να υιοθετήσουμε μια διαφορετική φιλοσοφία στη διατροφική μας καθημερινότητα, τονίζοντας ότι όλοι έχουμε δικαίωμα στην πρόσβαση στο καλό, καθαρό και "δίκαιο" φαγητό. Το μενού μας δομείται από πρώτες ύλες που παράγουν με μεράκι και ειλικρίνεια μικροί παραγωγοί και επιλέγονται βάσει της εποχικότητάς τους.

Thigaterra

Επιπλέον, η βαθιά μας αγάπη και πίστη στον ελληνικό οίνο μάς οδήγησε στη δημιουργία μιας μεγάλης συλλογής ελληνικών κρασιών. Έτσι, το κελάρι μας παρουσιάζει με περηφάνια στους οινολάτρες καλεσμένους πάνω από εκατό ετικέτες, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων είναι βιολογικής καλλιέργειας.

Thigaterra

Αμμουδάρα, Ηράκλειο, 2816008777, thigaterra.gr, FB: Thigaterra, IG: @thigaterra

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια