Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας οδηγούν ασφαλώς με SIXT

Όταν η μετακίνηση είναι άψογη, ευέλικτη και μας φέρνει πιο κοντά στον προορισμό μας με τον καλύτερο τρόπο.

Sixt

Η SIXT, μέλος του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, ενσαρκώνει με τον πλέον ιδανικό τρόπο όλα όσα οφείλει να προσφέρει στους ταξιδιώτες του σήμερα μια σύγχρονη εταιρεία rent a car, κάνοντας παράλληλα την εμπειρία της μετακίνησης μοναδική. Μέσα από τις προσεκτικά σχεδιασμένες υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρείας που αφουγκράζονται τις ανάγκες μας, κάθε διαδρομή γίνεται ξεχωριστή κι ενισχύεται από εκείνη την ασυναγώνιστη αίσθηση ελευθερίας που απολαμβάνουμε όταν ταξιδεύουμε με το δικό μας αυτοκίνητο για όσο καιρό το χρειαζόμαστε.

Καθόλου τυχαία, η SIXT κρατά τα ηνία στον κλάδο του mobility και αυτό είναι κάτι που οφείλεται στο γεγονός ότι προσφέρει μια εξαιρετική γκάμα υπηρεσιών που απαντούν σε κάθε ανάγκη ατομική ή επιχειρηματική, καλύπτοντας το φάσμα από τη βραχυπρόθεσμη ενοικίαση ως την όλο και πιο δημοφιλή βραχυχρόνια μίσθωση, χωρίς να λείπουν οι εναλλακτικές λύσεις μετακίνησης. Με σταθμούς, μάλιστα, σε όλα τα μεγάλα αεροδρόμια, τα περισσότερα νησιά και βεβαίως τα κεντρικά σημεία πόλεων, η πρόσβαση στις υπηρεσίες της είναι εύκολη και το ταξίδι μας ξεκινά πιο γρήγορα από ποτέ. 

SIXT

Ο πλούσιος στόλος της είναι εξειδικευμένος, προσφέροντας έτσι μια ευρεία γκάμα οχημάτων, από μικρά, οικονομικά αυτοκίνητα πόλης έως πολυτελή SUV, που καλύπτουν κάθε ανάγκη και budget, και η εξυπηρέτηση εξαιρετική, κάτι που σημαίνει πως το φιλικό και πρόθυμο προσωπικό θα βρίσκεται δίπλα μας σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Μια ακόμα μεγάλη σειρά καινοτόμων υπηρεσιών που προσφέρονται σε ανταγωνιστικές τιμές, όπως η ευέλικτη μίσθωση "SIXT+" και η μεταφορά με προσωπικό οδηγό χάρη στη νέα premium υπηρεσία "SIXT ride", κάνουν κάθε ταξίδι με την SIXT συνώνυμο της απόλαυσης  φέρνοντας μας πιο κοντά στους προορισμούς των ονείρων μας ευέλικτα και αξιόπιστα. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια