Η signature δροσιά των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας

Το εξαιρετικό ντουέτο των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino και Acqua Panna χάρισε μοναδική δροσιά του στην κορυφαία γιορτή της ελληνικής γεύσης.

S.Pellegrino και Acqua Panna Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Όλες οι μεγάλες γαστρονομικές διοργανώσεις του αθηνοράματος έχουν τη δροσιά που τους χαρίζουν το light sparkling φυσικό μεταλλικό νερό των Ιταλικών Άλπεων S.Pellegrino και το φυσικό μεταλλικό νερό της Τοσκάνης Acqua Panna. Η πρόσφατη απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας, που πραγματοποιήθηκε όπως πάντα στους λαμπερούς χώρους του ξενοδοχείου "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης, δεν αποτέλεσε εξαίρεση αποδεικνύοντας τους άρρηκτους δεσμούς που έχουν συνάψει με τον κόσμο της γεύσης.

S.Pellegrino και Acqua Panna

Τα δύο αυτά γαστρονομικά νερά, το καθένα με τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα, χαίρουν από κοινού παγκόσμιας αναγνώρισης στους κύκλους του fine dining και συντρόφευσαν τους προσκεκλημένους της βραδιάς ήδη από το ξεκίνημά της. Ήταν το ιδανικό και πολύ αναζωογονητικό καλωσόρισμα λίγο πριν την ανακοίνωση των φετινών βραβευμένων, εκείνων δηλαδή των σεφ και των εστιατορίων που εργάζονται αδιάκοπα για την επόμενη ημέρα της ελληνικής γαστρονομίας.

S.Pellegrino και Acqua Panna

Τη σκυτάλη παρέλαβε αμέσως ο guest chef Luca Piscazzi, ο οποίος άφησε για μια βραδιά το βραβευμένο εστιατόριο "Pelagos" προκειμένου να δημιουργήσει και μαγειρέψει το gala dinner της απονομής με ρηξικέλευθες γαλανόλευκες γεύσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις.  Οι υψηλού επιπέδου δημιουργίες έμειναν αξέχαστες σε όσους είχαν την ευκαιρία να τις χαρούν και φυσικά αναδείχθηκαν περαιτέρω χάρη στις εκλεπτυσμένες φυσαλίδες του S.Pellegrino και τη βελούδινη γεύση του Acqua Panna.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια