Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας είχαν premium γεύση

Η κορυφαία αλυσίδα σούπερ μάρκετ "ΑΒ Βασιλόπουλος" απογείωσε με τα εκλεκτά της προϊόντα το φετινό diner de gala των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας.

ΑΒ Βασιλόπουλος Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Η φετινή απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας ήταν μια βραδιά που θα θυμούνται για καιρό όσοι την έζησαν, αφιερωμένη όπως πάντα σε όλους εκείνους τους σεφ που υπερασπίζονται την εθνική μας γεύση είτε στην παραδοσιακή είτε στην σύγχρονη εκδοχή της. Η αδιαμφισβήτητη επιτυχία οφείλεται βεβαίως και στην ΑΒ Βασιλόπουλος, η οποία προσέφερε τις premium πρώτες ύλες για το εξαιρετικό diner de gala που δημιούργησε φέτος ο εξαιρετικός σεφ Luca Piscazzi.

ΑΒ Βασιλόπουλος Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Αποδεικνύοντας έμπρακτα τη βαθιά αγάπη της για τη γεύση, η κορυφαία εταιρεία σούπερ μάρκετ, φροντίζει αδιάλειπτα εδώ και 85 χρόνια να παρέχει σταθερά και καθημερινά μια ποικιλία προϊόντων που συνδυάζουν την εξαιρετική ποιότητα με την προσιτή τιμή. Παράλληλα όμως, φροντίζει να στέκεται πάντα πλάι στους παραγωγούς με τους οποίους συνεργάζεται, και μαζί στο περιβάλλον, την κοινωνία και τον τόπο μας, εφαρμόζοντας μια σειρά από βέλτιστες πρακτικές σε όλους τους τομείς.

ΑΒ Βασιλόπουλος Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Εκείνο βέβαια που έχει μεγάλη σημασία είναι το γεγονός πως το motto της ΑΒ Βασιλόπουλος που λέει πως "εδώ το καλό είναι για όλους" ισχύει στον υπερθετικό βαθμό. Έτσι, στα περίπου 600 καταστήματά της σε ολόκληρη την Ελλάδα βρίσκουμε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά ό,τι καλύτερο επιθυμούμε να απολαύσουμε, από το πιο απλό αλλά πάντα ποιοτικό ως το απολύτως premium και ξεχωριστό. Η γκάμα είναι πραγματικά ατελείωτη και ως χορηγός των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας, η εταιρεία χάρισε με τις εκλεκτές της προτάσεις μακρά επίγευση στη φετινή απονομή. 

ΑΒ Βασιλόπουλος Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια