![Dionysos](https://www.athinorama.gr/Content/ImagesDatabase/p/750x422/crop/both/ef/efa90eae3e684f1dad2ebef623b1d3e6.jpg?quality=81&404=default&v=4)
Στο βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο fine dining εστιατόριο του πολυτελούς "Elounda Beach", υπό τους ήχους απαλής ζωντανής μουσικής, ο σεφ Albert Hazma παρουσιάζει γεύσεις με σύγχρονες πινελιές και δημιουργικό χαρακτήρα. Πιάτα όπως το δαντελένιο καρπάτσιο μαγιάτικου με σαλικόρνια, κουμκουάτ και νεκταρίνια, οι γαρίδες με νιόκι πατάτας και μανούρι και η τσιπούρα με λαχανικά και κιτρολέμονο είναι ενδεικτικά των ψαροφαγικών προτάσεων, ενώ τα τρυφερά μάγουλα Ιβηρικού χοιρινού με κόκκινη πατάτα και το μοσχαρίσιο φιλέτο με λευκό καρότο θα ικανοποιήσουν τους κρεατοφάγους.
![Dionysos](https://www.athinorama.gr/Content/ImagesDatabase/70/704e0917f74d42cf89b48d116ae8c6f9.jpg?v=1&maxwidth=680&)
Την προσοχή σας αξίζει το wine cellar του "Dionysos", που –όπως αρμόζει
και στο όνομα του εστιατορίου– αποτελεί ένα από τα πιο ενημερωμένα του νησιού, αριθμώντας περισσότερες από 600 διεθνείς κι ελληνικές ετικέτες, υπό την επιμέλεια του εξαίρετου sommelier Χαράλαμπου Μπεμπελάκη.
![Dionysos](https://www.athinorama.gr/Content/ImagesDatabase/61/61c3ab26c99d4763b8ac80e2e646dcd8.jpg?v=1&maxwidth=680&)
Ξεν. "Elounda Beach", Ελούντα, Κρήτη, 2841063000, eloundabeach.gr
FB:, Elounda Beach Hotel & Villas, IG: @eloundabeach