Μερακλίδικος ελληνικός καφές από…BRIQI στα φετινά Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας!

Η φετινή απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας έκλεισε με έναν τέλειο ελληνικό καφέ από το μπρίκι της καινοτόμας μηχανής ελληνικού καφέ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI.

Ελ Γκρέκο Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας συγκέντρωσαν και φέτος στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης την αφρόκρεμα των σεφ και εστιατορίων που υπηρετούν την παραδοσιακή αλλά και τη σύγχρονη εκδοχή της εθνικής μας γεύσης, οδηγώντας την προς τη διαρκή ακμή και εξέλιξη. Το δε gala dinner που ακολούθησε την απονομή, δημιούργησε ο πολύ ταλαντούχος σεφ Luca Piscazzi από το βραβευμένο αθηναϊκό εστιατόριο "Pelagos", ο οποίος παρουσίασε ένα σερί υπέροχων γεύσεων που αποκαλύπτουν τους στενούς δεσμούς ανάμεσα στην ελληνική και την ιταλική κουζίνα.

Ελ Γκρέκο Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής γαστρονομίας αποτελεί, βέβαια, το σερβίρισμα του ελληνικού καφέ στο τέλος του δείπνου. Χάρη στην καινοτόμα μηχανή ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI ο ελληνικός καφές μπόρεσε να βρει τη θέση που του αξίζει σε ένα δείπνο υψηλής γαστρονομίας. Με ένα φλιτζάνι μερακλίδικου ελληνικού καφέ, που παρασκευάστηκε απλά και γρήγορα, απογειώθηκαν οι γεύσεις του gala dinner  τονίζοντας την μοναδικότητα της ελληνικής κουλτούρας και γαστρονομίας και δείχνοντας το δρόμο και στους επιχειρηματίες της εστίασης που έχουν πλέον ένα πρωτοποριακό εργαλείο στα χέρια τους. 

Ελ Γκρέκο Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Έχοντας ως βάση τα γευστικά χαρακτηριστικά ενός τόσο ραφιναρισμένου δείπνου που παρουσίασε μια ξεχωριστή εκδοχή της ελληνικής κουζίνας με τα μάτια ενός Ιταλού επιλέχθηκε ως ιδανικό φινάλε το πολύ ιδιαίτερο χαρμάνι ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ ΣΚΟΥΡΟΣ που παράγεται από κόκκους ποικιλίας Arabica από την Λατινική Αμερική και Robusta από την Ασία. Τα πλούσια αρώματα με διακριτικές νότες μπαχαρικών γοήτευσαν τους προσκεκλημένους της βραδιάς κλείνοντας ιδανικά μια αξέχαστη γευστική εμπειρία. 

Με τρία διαφορετικά χαρμάνια (Κλασικό, Σκούρο και Χωρίς Καφεΐνη), η εμπειρία που προσφέρει η πρωτοποριακή μηχανή ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI, αλλάζει ριζικά το τοπίο του ελληνικού καφέ εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή στην αγαπημένη μας ελληνική συνήθεια. Μόλις με το πάτημα ενός κουμπιού, αυτή η έξυπνη συσκευή, χάρη στους ενσωματωμένους αισθητήρες που διαθέτει στο μπρίκι της, ετοιμάζει σε λιγότερο από ένα λεπτό το τέλειο φλιτζάνι ελληνικού καφέ που είναι πάντα αυθεντικός, ιδανικός, ποιοτικός και βεβαίως πρακτικός! Χωρίς να επιβαρύνει τη λειτουργία της κουζίνας ή του μπαρ, προσφέροντας εγγυημένο ποιοτικό αποτέλεσμα και παρέχοντας στους πελάτες τη δυνατότητα να διαλέξουν την ποικιλία που ταιριάζει στο μενού τους, η μηχανή ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI αναδεικνύεται, έτσι, σε απόλυτο σύμμαχο του επαγγελματία της εστίασης. 

Αν είστε επαγγελματίας και θέλετε να αναβαθμίσετε την επιχείρησή σας μπορείτε δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια