Point A: Δείπνο και ποτό υπό το βλέμμα της Ακρόπολης!

Το πιο όμορφο rooftop της Αθήνας, το Point A Restaurant & Bar, είναι εδώ για ακόμα μία χρονιά.

Point A Restaurant & Bar

Το μαγευτικό rooftop του ξενοδοχείου Herodion Hotel δεσπόζει ανάμεσα στην εμβληματική Ακρόπολη και στο Μουσείο της Ακρόπολης και είναι πραγματικά το σημείο όπου η γαστρονομική κομψότητα συναντά την εκπληκτική θέα. Θέα που δεν εξαντλείται μόνο στον Παρθενώνα και το Μουσείο της Ακρόπολης αλλά σε μία πανοραμική οπτική της Αθήνας.

Point A Restaurant & Bar

Το Point Α σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Wim De Mul  και αποτελείται από το εστιατόριο, το μπαρ, τα ψηλά τραπέζια στο πλάι του rooftop και τον χώρο lounge με τις chaises longues, όλα με τέτοια διαρρύθμιση ώστε οι επισκέπτες να απολαμβάνουν την εξαιρετική θέα από όλα τα σημεία κάτω από τον μοναδικό Αθηναϊκό ουρανό.

Point A Restaurant & Bar

'Έχοντας αποδείξει την αφοσίωσή του στην γαστρονομική κομψότητα με πηγή έμπνευσης Ελληνικές & Μεσογειακές γεύσεις, η ομάδα του Point A, μέσα από το ανανεωμένο μενού με επιμέλεια του Χρύσανθου Μανωλόπουλου και εκτέλεση από τον Executive Chef τον Σπύρο Μπελιβάνη, θα εξιτάρει τους γευστικούς σας κάλυκες και θα σας συνεπάρει σε ένα γευστικό ταξίδι κορυφής. Χταπόδι μπαλοτίνα, beef tartare, carpaccio τόνου είναι μερικά από τα πιάτα που θα ανοίξουν το τραπέζι σας μαζί με τις δροσιστικές σαλάτες του καταλόγου ενώ η συνέχεια προβλέπεται επική: λαυράκι με μελιτζάνα ιμάμ, φαγκρί με τάρτα ντομάτας, κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής με ραβιόλι, τερίνα αρνιού, striploin μόσχου με τάρτα πατάτας και χοιρινό μάγουλο με ψητό ανανά και κρέμα γλυκοπατάτας. Και φυσικά το κλείσιμο ακόμα πιο επικό με τα ευφάνταστα γλυκά του καταλόγου!

Point A Restaurant & Bar

Η ανανεωμένη λίστα κρασιών από τον sommelier Στέφανο Τριανταφυλλίδη είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι στους κορυφαίους αμπελώνες της Ελλάδας και του κόσμου, ενώ τα εκρηκτικά cocktails, σε συνεργασία με τους έμπειρους mixologists του Baretc., θα σας συνεπάρουν.

Point A Restaurant & Bar

Όσο για τις εκδηλώσεις, τα Full Moon Live Nights με τη Νίνα Μαζάνη 22/6, 21/7, 18/8 & 18/9 και οι Love Mondays με DJ set κάθε Δευτέρα, ολοκληρώνουν υπέροχα την μαγευτική εμπειρία του Point A.

Point A Restaurant & Bar

Και, φυσικά, τις ημέρες των παραστάσεων του Ηρωδείου, το Point A θα παραμένει ανοιχτό με διευρυμένο ωράριο και after theatre menu για όσους θέλουν να απολαύσουν το ποτό τους συνοδεία finger food μετά την παράσταση. 

Το Point A θα γίνει το νέο αγαπημένο σας spot στην πόλη για αυτό το καλοκαίρι. Αν δεν είναι ήδη δηλαδή!

Κρατήσεις: pointa@herodion.gr, 2144025700 
www.acropolispoint.com, Facebook, Instagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Αποκαλόκαιρο γεμάτο νοστιμιά στην Πάρο και την Αντίπαρο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές. Εξαιρετική αφορμή για να ανακαλύψουμε τα καλύτερα εστιατόρια της Πάρου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/10/2024

Joan Roca: Μια συζήτηση με τον σεφ-ποιητή της Καταλονίας

Μετά από πολλές επισκέψεις στο "El Celler de Can Roca", καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο το 2013 και 2015, συναντήσαμε τον επικεφαλής του Joan Roca, στα Culinary Journeys του "Daios Cove Resort" στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης και κάναμε μια συζήτηση εκ βαθέων.

Γεύσεις και ατμόσφαιρα για κάθε διάθεση στο Νέο Ψυχικό

Από casual burger joints μέχρι elegant bistrot, ο οδηγός μας για τα εστιατόρια στο Νέο Ψυχικό έχει ενδιαφέρουσες επιλογές.

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας: Ιδού η αφορμή για εξαιρετικό γευστικό τουρ στην Πελοπόννησο

Το πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς είναι εδώ, με βραβευμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα να σχεδιάζουν ειδικά μενού σε εξαιρετικές τιμές. Εξαιρετική αφορμή για μια περιήγηση στις γαστρονομικές ομορφιές της Πελοποννήσου.

Η Miyoko Schinner είναι μια vegan αντάρτισσα

H Ιαπωνο-Αμερικανή vegan chef και επιχειρηματίας μιλά στο "α" λίγο πριν την εμφάνισή της στην σκηνή του TEDx Athens για τη γαστρονομική της επανάσταση, τα φυτικής προέλευσης προϊόντα και πώς ο διατροφικός ακτιβισμός άλλαξε τη ζωή της.

Preview: Ο Άνταμ Κοντοβάς σε fusion με το "Rock ‘n’ Roll"

O δημοφιλής out of the box σεφ αλλάζει ριζικά το μενού του εμβληματικού μπαρ-ρεστοράν.

Γευστική βόλτα στην Καλλιθέα: Από fine dining μέχρι θαλασσινά μεζεδάκια

Η Καλλιθέα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία γευστικών επιλογών, και ακολουθούν πέντε εστιατόρια που καλύπτουν από fine dining εμπειρίες μέχρι all-day στέκια και παραδοσιακές γεύσεις.