Taste Euphoria: Το ταξίδι της γεύσης ξεκινά από το αεροδρόμιο της Αθήνας

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών δημιουργεί καθημερινά μια euphoric ατμόσφαιρα στους χώρους του Airport Agora, όπου μεταξύ άλλων σου προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία γεύσεων πριν ή και μετά το ταξίδι σου.

Taste Euphoria Χρυσοί Σκούφοι 2024

Όπως οι Χρυσοί Σκούφοι αποτελούν τον απόλυτα γιορτινό προορισμό της ελληνικής γαστρονομίας, έτσι και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών αποτελεί έναν προορισμό γεμάτο μοναδικές εμπειρίες, προσφέροντας μια αξέχαστη γαστρονομική πανδαισία στο Airport Agora. Εκεί, οι γευστικές απολαύσεις και το shopping είναι στο επίκεντρο. Γνωστά ελληνικά brands αλλά και διεθνή concepts σε καφέ και εστιατόρια, μια μεγάλη γκάμα εμπορικών καταστημάτων σε είδη ένδυσης και ομορφιάς, παραδοσιακά προϊόντα και αναμνηστικά δώρα δημιουργούν έναν πλούσιο σύνολο επιλογών για να ξεκινήσει και να τελειώσει το ταξίδι με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Taste Euphoria Χρυσοί Σκούφοι 2024
Το Food Court στην περιοχή Ελεύθερης Πρόσβασης, του Αεροδρομίου της Αθήνας.

Έτσι, η νέα και αναβαθμισμένη εμπειρία που απολαμβάνουμε στο αεροδρόμιο ξεκινά να μας απογειώνει προτού ακόμα μπούμε στο αεροπλάνο με πάνω από 40 επιλογές σε εστιατόρια και καφέ που ικανοποιούν κάθε διάθεση: όπως για τους λάτρεις των ελληνικών γεύσεων "Ergon Cuisine", "Μπαρμπαδήμος" και "Eat Greek", ενώ για διεθνείς γεύσεις "Burger King", "Koi Sushi", "Ancho" και "Amore" και γνωστά διεθνή και ελληνικά καφέ όπως "Starbucks", "Cultivos", "Coffee Berry", "Everest", "Flocafe", "Γρηγόρης" και "Βενέτης".

Taste Euphoria Χρυσοί Σκούφοι 2024
Το Ergon Cuisine στην περιοχή Εκτός Σένγκεν, του Αεροδρομίου της Αθήνας.

Την γευστική πληθώρα συμπληρώνουν ακόμα πολλές επιλογές για γλυκά σνακ όπως "Cinnabon", "Lukumades", "Kayak" και "Buffala Gelato", ενώ πρόσφατα είχαμε την άφιξη του "Pret a Manger" για σπέσιαλ σάντουιτς και άλλες πλούσιες προτάσεις του διάσημου brand. Όλα αυτά και βεβαίως κι άλλα πολλά, προσφέρονται είτε για ένα πλούσιο γεύμα dine in είτε για take away είτε για παραλαβή στην πύλη αναχώρησής μας μέσω της καινοτόμας δυνατότητας για gate delivery. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια