Φρέσκα, εκλεκτά και τοπικά προϊόντα στους Χρυσούς Σκούφους

Η κορυφαία αλυσίδα σούπερ μάρκετ "ΑΒ Βασιλόπουλος" νοστίμισε με τα προϊόντα της το φετινό diner de gala των Χρυσών Σκούφων.

ΑΒ Βασιλόπουλος Χρυσοί Σκούφοι 2024

Με τεράστια επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος η απονομή των Χρυσών Σκούφων, για πρώτη φορά στο πολυτελές περιβάλλον του ξενοδοχείου "Athenaeum InterContinental". Μια επιτυχία που οφείλεται ασφαλώς και στα εκλεκτά προϊόντα που προσέφερε η ΑΒ Βασιλόπουλος και μετατράπηκαν από τα χέρια των guest chefs της βραδιάς σε πραγματικά έργα βρώσιμης τέχνης, τα οποία έμειναν αξέχαστα σε όσους τα δοκίμασαν.

ΑΒ Βασιλόπουλος Χρυσοί Σκούφοι 2024

Εδώ και 85 χρόνια άλλωστε, η ΑΒ Βασιλόπουλος φροντίζει να παρέχει σταθερά και καθημερινά μια ποικιλία προϊόντων που συνδυάζουν την εξαιρετική ποιότητα με την προσιτή τιμή. Το motto της πως "εδώ το καλό είναι για όλους" δεν μένει μονάχα στα λόγια αλλά γίνεται και πράξη, καθώς η κορυφαία αλυσίδα σούπερ μάρκετ προσφέρει μέσα από τα περίπου 600 καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα και το AB Eshop της πραγματικά ό,τι καλύτερο σε κάθε έναν ξεχωριστά από τους εκατομμύρια πιστούς πελάτες της, για κάθε στιγμή και κάθε περίσταση.

ΑΒ Βασιλόπουλος Χρυσοί Σκούφοι 2024

Παράλληλα όμως, φροντίζει να στέκεται πάντα πλάι στους παραγωγούς με τους οποίους συνεργάζεται, και φροντίζοντας για το περιβάλλον, την κοινωνία και τον τόπο μας, εφαρμόζει μια σειρά από βέλτιστες πρακτικές σε όλους τους τομείς. Ως χορηγός των Χρυσών Σκούφων, η ΑΒ Βασιλόπουλος πλούτισε τη γεύση του diner de gala του κορυφαίου γαστρονομικού θεσμού της Ελλάδας με φρέσκα κι εκλεκτά προϊόντα από τοπικούς παραγωγούς της από την πολύ μεγάλη γκάμα της.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"