Οι Χρυσοί Σκούφοι απόλαυσαν Kaiser Pilsner

Η Kaiser έφερε την κορυφαία μπύρα της στη φετινή 31η απονομή του κορυφαίου γαστρονομικού θεσμού της Ελλάδας.

Kaiser Pilsner

Όπως ακριβώς η υψηλή γαστρονομία έτσι και η παραγωγή μιας Kaiser Pilsner είναι κι αυτή μια μορφή τέχνης που προϋποθέτει τον αρμονικό συνδυασμό των πιο ποιοτικών υλικών μέσα από πέντε εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και τρεις προσεκτικά επιλεγμένους τύπους λυκίσκου. Η πιο αγαπημένη μπύρα Pilsner της Ελλάδας υποστήριξε και φέτος σθεναρά, για έβδομη χρονιά, τον θεσμό των Χρυσών Σκούφων, τόσο ως χορηγός του Βραβείου Κοινού όσο και συνοδεύοντας με τη φίνα γεύση της ορισμένες από τις εξαιρετικές δημιουργίες που σερβιρίστηκαν στο λαμπερό diner de gala της απονομής.

Kaiser Pilsner

Με στόχο όπως πάντα την ανάδειξη και τη βράβευση των καλύτερων εστιατορίων της χώρας, η φετινή τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "Athenaeum InterContinental". Η μεστή και ιδιαίτερα ξεχωριστή γεύση της Kaiser Pilsner συνόδευσε τη βραδιά ήδη από το ξεκίνημα της και την ανακοίνωση του Βραβείου Κοινού για το 2024 στο εστιατόριο "BeefBar Mykonos", το οποίο ανέδειξαν οι αναγνώστες του Αθηνοράματος.

Kaiser Pilsner

Παράλληλα, η Kaiser ταίριαξε άψογα με ορισμένα από τα γαστρονομικά κομψοτεχνήματα που φιλοτέχνησαν οι προσκεκλημένοι guest chefs της βραδιάς. Το ντελικάτο μακαρόν με φουαγκρά και τσάτνεϋ αχλαδιού, η μαρινάτη παλαμίδα με φίνο χαβιάρι και αγγουράκι τουρσί με χορσράντις, το αγγούρι γεμιστό με πάπια κονφί και σάλτσα δαμάσκηνου, το πολύ εξωτικό ταρτάρ τσιπούρας με καρύδα και λάιμ, και, τέλος, το πολύ ξεχωριστό "σφουγγάρι" ντομάτας βρήκαν το ιδανικό τους ταίρι στην χαρακτηριστική πικράδα της Kaiser Pilsner που υπογράμμισε το ιδιαίτερο γευστικό τους προφίλ. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"