Στη Μεσογείων για τα σοβαρά σάντουιτς του νέου 'Talking Breads'

Στο δεύτερο σημείο του δημοφιλούς street food brand, στο Χολαργό, το φαγητό του δρόμου παρουσιάζεται στα νοστιμότερά του.

Talking Breads τώρα και στον Χολαργό

Μερικά χρόνια πριν, όταν το 'Talking Breads' άνοιγε τις πόρτες του στον αριθμό 11 της Σπ. Τρικούπη και τα Εξάρχεια, έδινε μία διαφορετική πνοή στο αθηναϊκό street food, με βασικό όχημα τα χειροποίητα φρεσκοφουρνισμένα ψωμιά που φιλοξενούσαν εντός τους διάφορα και άκρως ενδιαφέροντα υλικά. 

Τα σάντουιτς, τα burgers και οι λοιπές παρασκευές του έγιναν άμεσα talk of the town, ενώ στο ίδιο εξαιρετικό επίπεδο συνεχίζουν ως σήμερα. Πλέον, θα το κάνουν και αρκετά πιο μακριά από το κέντρο της Αθήνας, καθώς το 'Talking Breads' του Χολαργού είναι γεγονός. 

Talking Breads τώρα και στον Χολαργό 7

Talking Breads τώρα και στον Χολαργό 6

Το πιο "ανήσυχο" από τα "παιδιά" του ομίλου S One Hospitality, μόλις πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον αριθμό 232 της Μεσογείων, μεταφέροντας εκεί το παλμαρέ των γευστικών επιτυχιών του, όπως το "Tika" και "Satay Sandwich", τα "Pizza Rolls" και το "Mafia Burger". Σε ένα περιβάλλον μητροπολιτικής αισθητικής που θυμίζει υπόγειο σταθμό μετρό και με νεοϋορκέζικα diner καθίσματα, o ιθύνων νους τού 'Talking Breads', chef Χρήστος Τάχιας, αποδεικνύει και εδώ ότι στα θέματα της καλής γεύσης δε χωράνε ψευτοδιλήμματα.

Talking Breads τώρα και στον Χολαργό 2

Το γρήγορο φαγητό μπορεί να διαθέτει και στοιχεία αναβαθμισμένης κουζίνας, κι εδώ θα τα βρεις όλα: όσα μάζεψε από τα επαγγελματικά tours του σε γαστρονομικά εστιατόρια της Γαλλίας, της Αμερικής, της Ελβετίας και σε διάσημες κουζίνες, όπως αυτές του Joel Robuchon.  

Talking Breads τώρα και στον Χολαργό 3

Talking Breads τώρα και στον Χολαργό 4

Talking Breads τώρα και στον Χολαργό 5

Τραγανά, ολόφρεσκα, τριών τύπων, χειροποίητα ψωμιά, σάλτσες που ετοιμάζονται εξ’ ολοκλήρου εδώ καθημερινά, "τριζάτα" λαχανικά, καλοξεψαχνισμένα χοιρινά και άλλα χυμώδη κρέατα, δημιουργούν σάντουιτς, μπέργκερς και πίτσες που (χρονομετρημένα!), καταναλώνονται μέχρι να πεις… "Psycho Killer".

Διαβάστε Επίσης

Το ολοκαίνουργο highlight του νέου καταστήματος δεν είναι άλλο από τη γαλλικού αέρα rotisserie. Τη σούβλα του, δηλαδή, όπου το παραδοσιακό κοκορέτσι, το old school αρνί και οι ζουμερές πάπιες είναι μια πρώτης τάξης (και ύλης) έμπνευση για να διαλέξεις τα λαχανικά, τις σος και τα συνοδευτικά σου και τελικά να δημιουργήσεις το ολόδικό σου πιάτο. Τα επιδόρπια έρχονται κι αυτά με τις ίδιες κορυφαίες ζύμες σε μορφή pizza roll ή burger - είτε μιλάμε για μηλόπιτες είτε για brownies. 


Info

Λεωφ. Μεσογείων 232, Χολαργός
Τηλ.: 210 6528722
talkingbreads.gr
Δευτ. – Σαβ. 12:00 – 02:00 / Κυρ.: 12:00 – 01:00

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.