Domaine Cachat Ocquidant: Από την Βουργουνδία στο 'Vezené'

Το τέταρτο Spin the Bottle στο δημοφιλές εστιατόριο παρουσιάζει το Domaine Cachat Ocquidant από την Βουργουνδία.

Domaine Cachat Ocquidant: Από την Βουργουνδία στο 'Vezené'

Μετά τα κρασιά του Angelo Negro, εκείνα του Απόστολου Θυμιόπουλου καθώς και αυτά από τα εμβληματικά οινοποιεία Torbreck και Escarpment, το Spin the Bottle επανέρχεται την Πέμπτη 4 Απριλίου με το Domaine Cachat Ocquidant από την Βουργουνδία.

Η ομάδα του Άρη Βεζενέ έχει δημιουργήσει ένα μενού τεσσάρων σταδίων που είναι εμπνευσμένο από τις κλασσικές και πολύ αγαπημένες ποικιλίες Chardonnay και Pinot Noir. Με έμφαση στον πλούτο της θάλασσας, τα πιάτα έχουν βαθιά γεύση και κάθε υλικό τους είναι απόδειξη της  εμμονής στη λεπτομέρεια με σκοπό την απόλυτη απόλαυση. 

Domaine Cachat Ocquidant: Από την Βουργουνδία στο 'Vezené' 1

Το οικογενειακό boutique οινοποιείο Domaine Cachat Ocquidant με έδρα το Ladoix Serigny  αποτελείται από 10 εκτάρια γης στους πρόποδες του λόφου του Corton τα οποία καλλιεργούνται  με σεβασμό στο terroir και το περιβάλλον.

Πέντε γενιές της οικογένειας έχουν εργαστεί με πάθος φτάνοντας την ποιότητα της κάθε ετικέτας τους στα υψηλά επίπεδα που βρίσκονται σήμερα, και έχοντας κερδίσει τους οινόφιλους που αγαπούν τη Βουργουνδία και τα κρασιά της.  

Τη βραδιά του Spin the Bottle θα δοκιμαστεί και το ιδιαίτερα σπάνιο Meursault, ένα Chardonnay που έρχεται ειδικά για τους καλεσμένους της βραδιάς. 


Info

Κόστος Spin the Bottle Dinner: €95/ άτομο

Για κρατήσεις: reservations@vezene.gr & τηλ. 210 7232002

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Vezene Athens

Βρασίδα 11, περιοχή Χίλτον, Iλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.