Γευστική συνάντηση στο "Jenny’s Rooftop"

One-night-only γαστρονομικό ραντεβού δίνουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο πολυβραβευμένος Παναγιώτης Γιακαλής και ο σεφ Θοδωρής Υψηλός, για ένα four-hands μενού υψηλών στροφών.

Γιακαλής Υψηλός Jennys Rooftop

Μια γευστική συνάντηση υψηλών πτήσεων ετοιμάζει και πάλι το "Jenny’s Rooftop", το εστιατόριο στον επάνω όροφο του ξενοδοχείου "Sofitel Athens Airport" στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, με την κουζίνα του να υποδέχεται τον βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο σεφ Παναγιώτη Γιακαλή, αλλά και τον εξαιρετικό συνάδελφό του, Δημήτρη Υψηλό, σε μια one-night-only γαστρονομική εξτραβαγκάντσα.

Jenny’s Rooftop

Οι δυο τους θα συναντηθούν για ένα γαστρονομικό four hands dinner αυτό το Σάββατο 9 Μαρτίου, υπογράφοντας πιάτα χαρακτηριστικά της μαγειρικής τους φινέτσας, σε ένα set menu δημιουργικής ελληνικότητας. Έτσι, το καπνιστό χέλι με αφρό φάβας και παγωτό κρεμμύδι, ένα signature πιάτο του εστιατορίου, θα ανοίξει τη μοναδική αυτή βραδιά, με προτάσεις όπως το φιλέτο μπαρμπούνι με πουρέ αγκινάρας Ιερουσαλήμ και ζωμό οστρακοειδών, ή το αρνάκι γάλακτος με μελιτζάνα μαγειρεμένη σε ζωμό πιπερόριζας να παίρνουν σκυτάλη, υπογράφοντας ένα ξεχωριστό γευστικό ταξίδι.

Το δείπνο ξεκινά στις 8μμ, με τις κρατήσεις να είναι απαραίτητες.

Jennys Rooftop 4 hands Dinner menu

Περισσότερες πληροφορίες

Jenny's rooftop

ξεν. «Sofitel Athens Airport», 9ος όροφος, Σπάτα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Pharaoh Fire Nights: Ο Δημήτριος Μούδιος μαγειρεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο σπουδαίος R & D σεφ θα μαγειρέψει ένα ειδικό μενού ταϊλανδέζικης κουζίνας χρησιμοποιώντας κυρίως ελληνικά προϊόντα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/05/2024

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.