Στο 'Vezene', για Sunday Roast ξανά

Από τις 10 Μαρτίου και μετά από περίπου τρία χρόνια, το Sunday Roast επιστρέφει στο δημοφιλές εστιατόριο.

Στο 'Vezene', για Sunday Roast ξανά

Είναι πολύ συγκεκριμένα τα πράγματα που καθιστούν μία σχεδόν απολαυστική ιεροτελεστία το κυριακάτικο τραπέζι: Αγαπημένα πρόσωπα, οικογένεια και φίλοι, φροντισμένος χώρος, χαρά και ξεκούραση. Και ασφαλώς, περιποιημένο φαγητό. Όλα τα παραπάνω μπλεντάρει η ομάδα του Άρη Βεζενέ με το Sunday Roast, που επανέρχεται στο εστιατόριο της οδού Βρασίδα από την Κυριακή 10 Μαρτίου.

Πιάτα που αγαπήθηκαν και νοσταλγήθηκαν από το foodie κοινό, κλασσικά κυριακάτικα, μερικά νέα entries, ξυλόφουρνος, κατσαρόλα, τηγάνι και κάρβουνο – όλα μπαίνουν στη μέση για να τα δοκιμάσει η παρέα.   

Στο 'Vezene', για Sunday Roast ξανά 1

 
Από τις διάσημες πίτες του Sunday Roast (μανιταρόπιτα, κρεατόπιτα) έως το κατσικάκι με πατάτες, και από το τηγανητό κοτόπουλο με χαβιάρι έως το λαχταριστό μάγουλο με το χοντρό μακαρόνι, οι επιλογές είναι μπόλικες, καλύπτοντας εύρος γούστων και προτιμήσεων.

Στο 'Vezene', για Sunday Roast ξανά 3

Στο 'Vezene', για Sunday Roast ξανά 2

Παράλληλα και συμπληρωματικά, μια ξεχωριστή λίστα κοκτέιλ και κρασιού έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για το Sunday Roast. Προτάσεις που έχουν επιλεγεί αποκλειστικά για το Sunday Roast και για να συμπληρώσουν την κυριακάτικη έξοδο - από λευκά και αρωματικά ροζέ έως πλούσια ερυθρά που θα υπάρχουν διαθέσιμα σε ποτήρι και σε φιάλη. Τα cocktails έχει αναλάβει η ομάδα του 'Birdman Japanese Pub+Grill'.


Info

Από 13.00-18.00 (last call 17.30)
Κρατήσεις: +302107232002 / reservations@vezene.gr  
Online: www.vezene.gr

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Vezene Athens

Βρασίδα 11, περιοχή Χίλτον, Iλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.