Fire Nights Vol. 3: H Ana Ros για ένα βράδυ στο 'Pharaoh'

Η σεφ που έβαλε τη Σλοβενία στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη μαγειρεύει στα Εξάρχεια και το δημοφιλές wine resto, στις 5 Μαρτίου.

H Ana Ros για ένα βράδυ στο 'Pharaoh'

Δε γίνεται να ασχολείσαι με τον κόσμο της γαστρονομίας (ή του Netflix) και να μην έχεις ακούσει έστω και μία φορά στη ζωή σου το όνομα της Ana Ros. Η κορυφαία σεφ του πλανήτη για το 2017 σύμφωνα με τα The World's 50 Best Restaurants, παραμένει μία από τις σημαντικότερες γυναίκες στα υψηλότερα κλιμάκια της γεύσης.

Η σεφ και ιδιοκτήτρια του βραβευμένου με τρία αστέρια Michelin (συν το πράσινο αστέρι του κόκκινου οδηγού/ νο.32 στην πιο πρόσφατη λίστα των καλύτερων εστιατορίων του κόσμου για το 2023) 'Hisa Franko', στο Κόμπαριντ της Σλοβενίας, θα βρεθεί για μία και μοναδική βραδιά στα χαμηλά των Εξαρχείων και το 'Pharaoh'.

Το εστιατόριο Pharaoh στα Εξάρχεια_1

Το εστιατόριο Pharaoh στα Εξάρχεια_2

Στο πλαίσιο των Fire Nights και την τρίτη εκδοχή αυτών, η περίφημη αυτοδίδακτη μαγείρισσα θα είναι εκείνη που έστω και για μερικές ώρες θα διευθύνει τις φωτιές, στα ενδότερα της κουζίνας του δημοφιλούς εξαρχειώτικου σποτ, σερβίροντας ένα ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση μενού.


Info

Τιμή tasting menu: €120/άτομο
Κρατήσεις: pharaoh.gr (περιορισμένη διαθεσιμότητα)

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Pharaoh

Σολωμού 54, Εξάρχεια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.