Τα κρασιά του Απόστολου Θυμιόπουλου πάνε Vezené

Ένας εμβληματικός Έλληνας παραγωγός στο νέο oινικό dinner του δημοφιλούς εστιατορίου.

Τα κρασιά του Απόστολου Θυμιόπουλου πάνε Vezené

Συνεχίζοντας την σειρά των οινικών dinners που ξεκίνησαν τον Ιανουάριο, το Vezené υποδέχεται την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες παραγωγούς, τον οινοποιό Απόστολο Θυμιόπουλο. 

Στο τρίτο αυτό dinner που υλοποιείται στο πλαίσιο της σειράς εμπειριών κάτω από τον τίτλο Spin the Bottle, ο Απόστολος Θυμιόπουλος, σε μια από τις πολύ σπάνιες παρουσιάσεις του, φέρνει μαζί του εμβληματικές ετικέτες για να μοιραστεί με τους καλεσμένους της βραδιάς.  Ο οινοποιός είναι αφοσιωμένος στη σημαντικότερη βορειοελλαδίτικη ποικιλία, το ξινόμαυρο, και θερμός υποστηρικτής της αειφόρου αμπελοκαλλιέργειας.

Τα κρασιά του Απόστολου Θυμιόπουλου πάνε Vezené 1

Η ομάδα του Άρη Βεζενέ συνθέτει ένα μενού τεσσάρων σταδίων που θα αγκαλιάσει γευστικά το κάθε κρασί. Τα πιάτα, εμπνευσμένα από την έντονη προσωπικότητα του ξινόμαυρου, θα ακολουθήσουν την προσέγγιση του εστιατορίου Vezené με την κλασική εμμονή στη λεπτομέρεια και σκοπό την απόλυτη απόλαυση.

Θα είναι και πάλι μια εμπειρία για μία μόνο βραδιά.


Info

Κόστος Spin the Bottle Dinner: €95 / άτομο

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Vezene Athens

Βρασίδα 11, περιοχή Χίλτον, Iλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.