"Iguazu Athens": Καλωσήρθατε στη ζούγκλα!

Ελκυστικά χρώματα και αρώματα σε ένα παιχνίδι αντιθέσεων συναντιούνται στο multiethnic στέκι της πόλης, όπου ο δρόμος πριν ή μετά την έξοδο για θέατρο θα σας οδηγήσει αβίαστα.

IGUAZU

Η πλατεία Βραζιλίας, από τις ανερχόμενες περιοχές του κέντρου και πολύ κοντά σε θεατρικές πιάτσες, κρύβει μια μικρή "ζούγκλα", με ατόφιο εξωτικό στυλ, γευστικές αντιθέσεις που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον, και προχωρημένα κοκτέιλ. Με όνομα εμπνευσμένο από τους καταρράκτες που σηματοδοτούν τα όρια Βραζιλίας, Αργεντινής και Παραγουάης, το πολύ δημοφιλές "Iguazu Athens" ξεχωρίζει για το πρωτότυπο design και την ολοήμερη εμπειρία με τροπικό πρόσημο που προσφέρει. 

IGUAZU

IGUAZU

Από εδώ κάνεις ένα πέρασμα για να απολαύσεις υπό το άγρυπνο βλέμμα του πολυφωτογραφημένου γορίλα, που επιβλέπει τη σάλα, από το πρωί, ποιοτικό καφέ και πηχτή ζεστή ή κρύα σοκολάτα, ποικιλία από τσάι, χυμούς και smoothies με μια γκάμα επιλογών για brunch, που είναι ενδιαφέρον κεφάλαιο από μόνο του. Ένα smoothie "Brasiliana" με ανανά, passion fruit, φράουλες, κράνμπερι, γκρέιπφρουτ, μέλι και τσάι, χυμοί ή βραζιλιάνικος καφές, παρέα με ελαφριά ή πιο χορταστικά σνακ όπως γιαούρτι με γκρανόλα, φρούτα και superfood mix, bao, pizza, τσιαπάτα, tortilla και club sandwich και burgers, όλα με ιδιαίτερες γευστικές αποχρώσεις, δίνουν τον τόνο στα σνακ. Το μεσημέρι τη σκυτάλη παίρνουν πιάτα με φίνες πινελιές και εντάσεις όπως ο τρυφερός ψητός τόνος, με νουντλς, φύκια, ρόκα και παρμεζάνα, το rib eye Black Angus Αργεντινής με ψητό ανανά και ροκφόρ, τα μοσχαρίσια short ribs με σάλτσα teriyaki αλλά και ενδιαφέρουσες χορτοφαγικές προτάσεις. 

IGUAZU

IGUAZU

Το βράδυ, τα φώτα χαμηλώνουν, η εξωτική σάλα υποδέχεται τους θαμώνες σε party mood και η κουζίνα προσαρμόζεται στην ατμόσφαιρα και την ώρα με ευρεία γκάμα βραζιλιάνικων sushi rolls, signature sashimi, προτάσεων θαλασσινής ωμοφαγίας αλλά και καλοδουλεμένων πιάτων με ειδικές κοπές. Η μπάρα σιγοντάρει με κοκτέιλ εμπνευσμένα από τους εντυπωσιακότερους καταρράκτες του πλανήτη, στα σύνορα της Αργεντινής και της Βραζιλίας, με signature γεύσεις που σε ταξιδεύουν στις ζούγκλες του Αμαζονίου, στην παραλία της Ιπανέμα, στο καρναβάλι του Ρίο και στους δρόμους του Μπουένος Άιρες.

IGUAZU

Περισσότερες πληροφορίες

Iguazu Athens

Λαοδικείας 16 & Νυμφαίου 1, Ιλίσια
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Pharaoh Fire Nights: Ο Δημήτριος Μούδιος μαγειρεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο σπουδαίος R & D σεφ θα μαγειρέψει ένα ειδικό μενού ταϊλανδέζικης κουζίνας χρησιμοποιώντας κυρίως ελληνικά προϊόντα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/05/2024

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.