Μα ποιες είναι οι Charlie's Angels που ανοίγουν ένα νέο εστιατόριο στο Κολωνάκι;

Μάθαμε για την ομάδα που επιμελείται το νέο εστιατόριο "Yaboo" στο Κολωνάκι που πρόκειται να ανοίξει το φθινόπωρο.

Γεωργιάννα Χιλιαδάκη Γεωργιάννα Χιλιαδάκη

Έτσι όπως είδα την ανάρτηση της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη στα social, νόμιζα ότι εντός ολίγου ανοίγει το καινούργιο εστιατόριο που ετοιμάζει με τον Χάρη Σπύρου ("Zurbaran", "Gorlomi"). Τελικά το μικρό εστιατόριο που θα πάρει τη θέση του "Stinking Bishop" στη γωνία Λουκιανού και Σπευσίπου, θ΄ ανοίξει το φθινόπωρο. Το επιμελούνται οι Charlie's Angels, η δημιουργική ομάδα που έχει επικεφαλής την Χιλιαδάκη και δίπλα της τη Δανάη Βορίδου και την Ερασμία Μπαλάσκα από την ομάδα του "Funky Gourmet".

Ερασμία Μπαλάσκα
Ερασμία Μπαλάσκα

Το εστιατόριο στο Κολωνάκι θα εστιάζει στο ψάρι με κλασσικές προτάσεις αλλά και με τσαχπινιές όπως η σεφταλιά μπακαλιάρου, ή χέλι κοντοσούβλι με πιπεριές και homemade γιαπωνέζικη unagi sauce. Οι Charlie's Angels όμως επιμελούνται στα πάντα και ένα νέο εστιατόριο που ετοιμάζεται στον Πειραιά. Θα έχει σύγχρονη ελληνική κουζίνα και θα λέγεται "Yaboo", όπως δηλαδή λένε στην ιδιόλεκτο της βόρειας Χίου το μέρος του χωριού όπου μαζεύονται οι παρέες για αυτοσχέδια παρείστικα τσιμπούσια.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"