Τα Wine Dinners επιστρέφουν στο The Hill Athens

Με μια υπέροχη θέα της Ακρόπολης για φόντο, η ομάδα του rooftop εστιατορίου του Θησείου επαναφέρει τα οινογαστρονομικά ραντεβού της Παρασκευής, με ειδικά σχεδιασμένα μενού συνοδεία ξεχωριστών οινικών προτάσεων αρχής γενομένης από τις 2 Φεβρουαρίου.

Hill Athens

Τα οινογαστρονομικά ραντεβού μας επιστρέφουν για τρίτη χρονιά στο "The Hill Athens", το rooftop εστιατόριο του Θησείου, που από αυτήν την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή, θα μας περιμένει με ειδικά διαμορφωμένα μενού degustation, συνοδεία ξεχωριστών οινικών προτάσεων, με την υπογραφή των Γιώργο Σπύρου (Restaurant and Wine Director), Δημήτρη Δημητριάδη (Executive Chef ) και Γιώργο Νεστορίδη (Chef de Cuisine)

Έτσι, την ερχόμενη Παρασκευή ένα μενού γευσιγνωσίας 5 σταδίων θα στρέψει τον οινικό προβολέα σε ποικιλίες κρασιού όπως το Gewurztraminer, η Μαλαγουζιά, το Ασύρτικο, το Pinot Noir και το Μοσχάτο, με την κουζίνα να ετοιμάζει ιδιαίτερα γευστικά παντρέματα, με πιάτα όπως το nigiri τόνου με παντζάρι, οι λαχανοντολμάδες καραβίδας και το χοιρινό μάγουλο με καραμελωμένη σελινόριζα. Το σέρβις ξεκινά στις 20.30 και οι κρατήσεις είναι απαραίτητες.

Περισσότερες πληροφορίες

Hill

Αποστόλου Παύλου 27, Θησείο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια