Tasty Awards 2024 x Esquire: Εσύ ποιο εστιατόριο επιλέγεις για fine dining;

Ήρθε η ώρα να ψηφίσεις το αγαπημένο σου high end γαστρονομικό σποτ της Αθήνας.

Tasty Awards 2024 x Esquire

Σε έναν γαστρονομικό -και μη- κόσμο που κινείται με ιλιγγιώδεις ταχύτητες, η γοητεία του fine dining αποτελεί μία εξευγενισμένη σταθερά, η οποία υπενθυμίζει διαρκώς τη χαρά του να μοιράζεσαι τη φινέτσα και το φαγητό - ειδικά όταν αυτά τα δύο συνυπάρχουν.

Τα μέρη που υπηρετούν αυτή τη γαστρονομική εμπειρία φροντίζουν ώστε τα πάντα να είναι προσεγμένα, μέχρι την παραμικρή τους λεπτομέρεια: Από την αισθητική και τη θερμοκρασία του χώρου, την art de la table και τη 'στολή εργασίας' του προσωπικού έως το soundtrack, τα μαχαιροπίρουνα και, ασφαλώς, τη λίστα κρασιών. Μεταξύ άλλων.  

Πάνω από όλα όμως, το ίδιο το φαγητό. Εκείνες οι κορυφαίας ποιότητας πρώτες ύλες που μπλέκονται με τις τεχνικές, τη μαεστρία και τις ιδέες των σεφ, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να κινείται στο πεδίο ανάμεσα στο 'φινετσάτο' και το 'απόλυτο', σε μία από τις διεργασίες που δημιουργούν αναμνήσεις μοναδικές και μιλούν απευθείας στην ψυχή. 

Αυτά ακριβώς λαμβάνουν χώρα στα εστιατόρια της Αθήνας που θα συναντήσεις στην κατηγορία Fine Dining των Tasty Awards 2024 x Esquire. Ήδη αγαπημένα του κοινού, τα high end γαστρονομικά σποτ της πόλης σε καλούν να τα ψηφίσεις, στηρίζοντας εκείνο που σε έχει κερδίσει περισσότερο.

Ψηφίζεις το αγαπημένο σου fine dining εστιατόριο εδώ.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε μια ξεχωριστή τελετή τον Μάρτιο του 2024.

ΧΟΡΗΓΟΙ TASTY AWARDS 24 x ESQUIRE
Βίκος
Βίκος Cola
Flor de Caña Rum
Lafazanis Winery
Metro Cash & Carry

Υποστηρικτής: Caffè L'Antico

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
17/07/2024

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.