![Η Αγγελική Χαραμή για δύο νόστιμα βράδια στο 'Ark'](https://www.athinorama.gr/Content/ImagesDatabase/p/750x422/cu608x494/8,60,605,461/pad/both/62/62751208360d47159718c2f407a58772.jpg?quality=81&404=default&v=4)
Η αναγνωρισμένη σεφ Αγγελική Χαραμή, πρωτοπόρος της plant based γαστρονομίας, φιλοξενείται στο 'ARK' (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2023) για δύο αξέχαστες βραδιές γεμάτες γαστρονομική απόλαυση. Η Αγγελική Χαραμή είναι τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η σεφ του ξενοδοχείου 'Koukoumi', το οποίο αποτελεί το πρώτο και μοναδικό vegan ξενοδοχείο στην Ελλάδα και το μοναδικό vegan πεντάστερο στην Ευρώπη. Επιπλέον, η ίδια έχει διδάξει τη vegan κουζίνα και εργάζεται σε διάφορα projects ανά τον κόσμο.
Ακολουθώντας τις αρχές της απλότητας και της ισορροπίας, εκφράζοντας τη φιλοσοφία του βιγκανισμού, η Αγγελική Χαραμή παρουσιάζει ένα εκλεπτυσμένο μενού με 7 δημιουργικά πιάτα, καθένα εμπνευσμένο από την ποικιλία της φύσης και τη γαστρονομική ανάμειξη διαφόρων πολιτισμών.
![Η Αγγελική Χαραμή για δύο νόστιμα βράδια στο 'Ark' 1](https://www.athinorama.gr/Content/ImagesDatabase/40/4037b8d67c3c4028badf8b37760a2b68.jpg?v=1&maxwidth=650&)
Το μενού της, " Ένα Ταξίδι στη Γεύση", θα φιλοξενεί μεταξύ άλλων πιάτα σαν την καπνιστή μελιτζάνα με καμπαγιάκι, λάδι σχοινόπρασου, chilli strings, φουντούκι και crispy πράσο, το εικονικό ριζότο από τοπιναμπούρ, με κρέμα φουντουκιού chips τοπιναμπούρ, αγκινάρα κονφί, τρούφα και χώμα καπνιστού τοπιναμπούρ, το καπνιστό λάχανο με miso από κριθάρι ή το φιλέτο σεϊτάν με αρωματική τερίνα πατάτας, σάλτσα πόρτο με ρόδι, αφρός μανιταριού, που καπνίζεται σε ευκάλυπτο.
Info
Γρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας
Πληροφορίες και κρατήσεις: 210 894 8882
21 & 22 Δεκεμβρίου 2023