Η Αγγελική Χαραμή για δύο νόστιμα βράδια στο 'Ark'

Η αναγνωρισμένη βίγκαν σεφ προσφέρει ένα "Ταξίδι στη Γεύση", στις 21 και 22 Δεκεμβρίου, στο δημοφιλές bar restaurant της Γλυφάδας.

Η Αγγελική Χαραμή για δύο νόστιμα βράδια στο 'Ark'

Η αναγνωρισμένη σεφ Αγγελική Χαραμή, πρωτοπόρος της plant based γαστρονομίας, φιλοξενείται στο 'ARK' (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2023) για δύο αξέχαστες βραδιές γεμάτες γαστρονομική απόλαυση. Η Αγγελική Χαραμή είναι τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η σεφ του ξενοδοχείου 'Koukoumi', το οποίο αποτελεί το πρώτο και μοναδικό vegan ξενοδοχείο στην Ελλάδα και το μοναδικό vegan πεντάστερο στην Ευρώπη. Επιπλέον, η ίδια έχει διδάξει τη vegan κουζίνα και εργάζεται σε διάφορα projects ανά τον κόσμο. 

Ακολουθώντας τις αρχές της απλότητας και της ισορροπίας,  εκφράζοντας τη φιλοσοφία του βιγκανισμού, η Αγγελική Χαραμή παρουσιάζει ένα εκλεπτυσμένο μενού με 7 δημιουργικά πιάτα, καθένα εμπνευσμένο από την ποικιλία της φύσης και τη γαστρονομική ανάμειξη διαφόρων πολιτισμών.

Η Αγγελική Χαραμή για δύο νόστιμα βράδια στο 'Ark' 1

Το μενού της, " Ένα Ταξίδι στη Γεύση", θα φιλοξενεί μεταξύ άλλων πιάτα σαν την καπνιστή μελιτζάνα με καμπαγιάκι, λάδι σχοινόπρασου, chilli strings, φουντούκι και crispy πράσο, το εικονικό ριζότο από τοπιναμπούρ, με κρέμα φουντουκιού chips τοπιναμπούρ, αγκινάρα κονφί, τρούφα και χώμα καπνιστού τοπιναμπούρ, το καπνιστό λάχανο με miso από κριθάρι ή το φιλέτο σεϊτάν με αρωματική τερίνα πατάτας, σάλτσα πόρτο με ρόδι, αφρός μανιταριού, που καπνίζεται σε ευκάλυπτο.


Info

Γρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας

Πληροφορίες και κρατήσεις: 210 894 8882

21 & 22 Δεκεμβρίου 2023

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
17/07/2024

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.

Κάτι τρέχει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τα πιο φρέσκα σημεία της παρά θίν' αλός αστικής πραγματικότητας μας τραβάνε όλο και περισσότερο πιο κοντά στη θάλασσα, σερβίροντας εμπειρίες ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα.