"Da Bruno": Γιορτές αλά ιταλικά

Da Bruno © Λεωνίδας Τούμπανος

Γιορτινός ιταλιάνικος αέρας φυσά και στη διαχρονική τρατορία του Δημήτρη Τσουκάρη που, πλησιάζοντας την τέταρτη δεκαετία λειτουργίας του, τιμά σταθερά με φρέσκια ματιά την κουζίνα της Μπότας. Για τον πιο εορταστικό μήνα του χρόνου, στο παλμαρέ των εκδηλώσεων του "Da Bruno" τον πρώτο λόγο έχουν ειδικά μενού με φίνες σπεσιαλιτέ και ταίρι επιλεγμένα κρασιά του ελληνικού και του ιταλικού αμπελώνα.

Da Bruno
© Γιώργος Βουρσούκης

Στην όμορφα στολισμένη σάλα, εκλεκτοί προσκεκλημένοι sommeliers και chefs αλλά και ο οινοχόος Γιάννης Πανταζής θα ετοιμάσουν value for money γευστικές εμπειρίες, συστήνοντάς μας οινοποιεία και πιάτα με εποχικό άρωμα, όπως οι παπαρδέλες με αγριογούρουνο, η πρασόσουπα βελουτέ με λευκή τρούφα, τα λαζάνια με ραγού μοσχαράκι, κάστανο και ρόδι και η σαλάτα με φιλέτο καπνιστής πάπιας και λευκής τρούφας.

Da Bruno
© Λεωνίδας Τούμπανος

Αυθεντικό panettone από την Ιταλία θα είναι διαθέσιμο προς πώληση, ενώ στο μενού εποχής η λευκή τρούφα είναι τον Δεκέμβριο η γοητευτική πρωταγωνίστρια.

Da Bruno
© Λεωνίδας Τούμπανος

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο, 2109818959, dabruno.gr, Da Bruno, @da_bruno_ristorante

Περισσότερες πληροφορίες

Da Bruno

Αγ. Αλεξάνδρου 46, Π. Φάληρο
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Αστεράτο δείπνο στην ακροποταμιά του διαστήματος: Ο Rasmus Munk ετοιμάζει ένα μενού για την στρατόσφαιρα

Και όμως είναι γεγονός! Το 2025 6 γαστροναύτες θα απολαύσουν ένα μοναδικό conceptual δείπνο βλέποντας τον ήλιο να ανατέλλει πίσω από τη Γη από 30.000 μέτρα ύψος! Θα το μαγειρέψει ο πιο δημιουργικός σεφ σήμερα στον πλανήτη, ο Rasmus Munk του "Alchemist" στην Κοπεγχάγη. Η γαστρονομία θα πετάξει σε νέα οραματικά ύψη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
14/05/2024

Στη γλυκιά στοά του "Dessert Wise"

Ένα καινούργιο εστιατόριο γλυκού μόλις πήρε θέση στην καρδιά της πόλης, "κρυμμένο" σε μια στοά της Ακαδημίας. Πήραμε μια πρώτη γεύση και αναμεταδίδουμε.

Το ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI φέρνει την επανάσταση στην απόλαυση του ελληνικού καφέ

Η αγαπημένη ελληνική συνήθεια μπαίνει σε νέα εποχή με το πάτημα ενός κουμπιού και άλλα πολλά οφέλη που προσφέρει το καινοτόμο ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI.

Pharaoh Fire Nights: Ο Δημήτριος Μούδιος μαγειρεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο σπουδαίος R & D σεφ θα μαγειρέψει ένα ειδικό μενού ταϊλανδέζικης κουζίνας χρησιμοποιώντας κυρίως ελληνικά προϊόντα.

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).