"Villa Grigio": Η (γιορτινή) κουλτούρα του απεριτίφ

Villa Grigio © Γιώργος Βουρσούκης

Το αγαπημένο spot στο Παλαιό Φάληρο τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για το Negroni και φημίζεται γι’ αυτό. Φορώντας λοιπόν τα γιορτινά του, συνεχίζει να τιμά το δημοφιλέστερο ίσως απεριτίφ όλων των εποχών, σερβίροντάς το στην κλασική εκδοχή του, αλλά και σε τρεις ακόμα παραλλαγές.

Villa Grigio
© Γιώργος Βουρσούκης

Η λίστα των κοκτέιλ έχει ενδιαφέρουσες εορταστικές προσθήκες, όπως το Red Temptation με τζιν, χειροποίητο βερμούτ και κράνμπερις, που θα σας φέρουν πιο κοντά στην μπάρα, ενώ θα βρείτε και μια σύντομη οινική λίστα με 35 αξιόλογες προτάσεις, 15 από τις οποίες σερβίρονται και στο ποτήρι.

Villa Grigio
© Γιώργος Βουρσούκης

Το bar food στέκεται στο ύψος των περιστάσεων με pinsa με τρούφα, πεκορίνο, ρόκα και παρμεζάνα, σαλάτα με ντοματίνια και μοτσαρέλα, tacos με ραγού από μοσχάρι, κρέμα αβοκάντο και κρέμα κατσικίσιου τυριού, πεντανόστιμο vegan hot dog, καθώς και gluten free προτάσεις. Τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα σερβίρεται brunch, ενώ το απόγευμα θα σας περιμένουν ξεχωριστές γιορτινές εκδηλώσεις, που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Villa Grigio
© Γιώργος Βουρσούκης

Αγίου Αλεξάνδρου 46, Παλαιό Φάληρο, 2109812080, villagrigio46.gr, Villa Grigio 46, villagrigio46

Περισσότερες πληροφορίες

Villa Grigio 46

Αγίου Αλεξάνδρου 46 & Ναϊάδων, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.