![Al Gatto verde](https://www.athinorama.gr/Content/ImagesDatabase/p/750x422/crop/both/e5/e52a08f59d884d7c8ad13c6302287031.jpg?quality=81&404=default&v=4)
Ο πολύ προσεκτικά σχεδιασμένος χώρος δημιουργήθηκε με στόχο την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και γνώμονα τη βιωσιμότητα· η ενέργεια παράγεται με ηλιακούς συλλέκτες και σε όλους τους πόρους εφαρμόζονται πρακτικές μηδενικών αποβλήτων.
![Al Gatto Verde](https://www.athinorama.gr/Content/ImagesDatabase/25/258cc224bc72424dae49048f792c1fbe.jpg?v=1&maxwidth=650&)
![Al Gatto Verde](https://www.athinorama.gr/Content/ImagesDatabase/23/23be1b8b67564d6588ba146a11dacc12.jpg?v=1&maxwidth=650&)
Στην ανοιχτή κουζίνα και την τραπεζαρία κυριαρχούν το ξύλο και η πέτρα, ενώ έργα τέχνης του Αμερικανού εννοιολόγου Mike Bidlo, έργα πολυμέσων όπως το "Cash Cow" του Andy Warhol και τα πορτρέτα του Jackson Pollock από τον Gregory Greenfield-Sanders κοσμούν το εστιατόριο. Στο πηδάλιο της κουζίνας με κέντρο τον ξυλόφουρνο, η σεφ Jessica Rosval εξυψώνει τη φωτιά και ό,τι σχετίζεται με αυτήν –θερμότητα, καπνό, ψησίματα– με συμμάχους τα καλύτερα ιταλικά υλικά.