Ο πολύ προσεκτικά σχεδιασμένος χώρος δημιουργήθηκε με στόχο την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και γνώμονα τη βιωσιμότητα· η ενέργεια παράγεται με ηλιακούς συλλέκτες και σε όλους τους πόρους εφαρμόζονται πρακτικές μηδενικών αποβλήτων.
Στην ανοιχτή κουζίνα και την τραπεζαρία κυριαρχούν το ξύλο και η πέτρα, ενώ έργα τέχνης του Αμερικανού εννοιολόγου Mike Bidlo, έργα πολυμέσων όπως το "Cash Cow" του Andy Warhol και τα πορτρέτα του Jackson Pollock από τον Gregory Greenfield-Sanders κοσμούν το εστιατόριο. Στο πηδάλιο της κουζίνας με κέντρο τον ξυλόφουρνο, η σεφ Jessica Rosval εξυψώνει τη φωτιά και ό,τι σχετίζεται με αυτήν –θερμότητα, καπνό, ψησίματα– με συμμάχους τα καλύτερα ιταλικά υλικά.