Το "Mandarin Oriental" του "Costa Navarino" και ο Executive Chef Bertrand Valegeas καλωσορίζουν το βραβευμένο με Ένα Αστέρι Michelin Guide 2022 και Ένα Green Star Michelin Guide 2022 εστιατόριο "Soil" και τον Chef Patron Τάσο Μαντή για μια γαστρονομική εμπειρία σε ένα exclusive pop up την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023.
Έχοντας υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του τον Αύγουστο του 2023, το "Mandarin Oriental" του "Costa Navarino" σηματοδότησε την άφιξη της "Mandarin Oriental" στην Ελλάδα, μυώντας τους επισκέπτες του στη θρυλική φιλοξενία του Ομίλου. Έχοντας τη γαστρονομία στον πυρήνα της φιλοσοφίας του, το resort μέσα από τα εμπνευσμένα concepts του συστήνει ιδιαίτερες γευστικές εμπειρίες.
Η δέσμευση του Bertrand Valegeas και της μπριγάδας του για αειφορία στη γαστρονομία και χρήση τοπικών πρώτων υλών συναντά τη γήινη φιλοσοφία του "Soil" και του Τάσου Μαντή. Η farm-to-table προσέγγιση του "Soil" φτάνει στο Private Kitchen του "Mandarin Oriental" μέσα από πιάτα που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα των υλικών και την παράδοση της ελληνικής κουζίνας με τη δημιουργική ματιά του Chef.
Οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν ένα μενού με την υπογραφή του Τάσου Μαντή αποκλειστικά φτιαγμένο για τη βραδιά - ένα μενού βασισμένο στην εποχικότητα και την ισορροπία.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο 2723099888 ή μέσω email στο mocna-privatekitchen@mohg.com.