Η επιστροφή του Monaco style brunch στο "BeefBar Athens"

Το Beefy Brunch επέστρεψε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023, ενώ από τον Νοέμβριο θα σερβίρεται και κάθε Σάββατο στο ειδυλλιακό weekend destination.

'Beefbar Athens' Brunch Αστέρας Βουλιαγμένης

Το "Beefbar Athens", το εστιατόριο που έχει καθιερωθεί ως πόλος έλξης και σημείο συνάντησης για influencers, food enthusiasts και ανθρώπους που αγαπούν το fine dining, ανακοινώνει με ενθουσιασμό την επιστροφή του κυριακάτικου Monaco style Beefy brunch. Mε δημιουργικούς συνδυασμούς γεύσεων και πλούσιες επιλογές, το brunch αυτό αποτελεί την easy και comfort εκδοχή του "Beefbar Athens" που είναι αγαπημένος προορισμός και τα σαββατοκύριακα για όλους όσους θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα cosy περιβάλλον με chilled vibes και upbeat μουσική με θέα τον Σαρωνικό. 

Νέες γευστικές προτάσεις

Τα πιάτα του brunch ακολουθούν τη φιλοσοφία και το style των πιάτων του Beefbar Athens, κερδίζοντας τον επισκέπτη τόσο από την εμφάνιση όσο και από τη γεύση. Το Mushroom Toast, το Lobster Florentine, το Steak & Eggs ή το Pearls & Eggs −κρεμώδη scrambled eggs με χαβιάρι Oscietra− είναι μερικά νέα πιάτα που θα σας εντυπωσιάσουν με τις φίνες γεύσεις τους.

Η επιστροφή του Monaco style brunch στο

Κάποια από τα πιο δημοφιλή dishes του dinner menu, όπως ο Kobe Gyros και το Signature Carpaccio ενσωματώνονται στο brunch, δημιουργώντας ανατρεπτικούς συνδυασμούς στους οποίους δεν θα αντισταθεί κανένας! Το Keto Bowl και η Salmon Salad προσφέρουν υγιεινές νόστιμες εναλλακτικές μιας και όλες οι πρώτες ύλες επιλέγονται προσεκτικά, στοχεύοντας σε ένα γευστικό αποτέλεσμα υψηλών προδιαγραφών. Ο υγιεινός τρόπος ζωής συνδυάζεται αρμονικά με την εκλεπτυσμένη γεύση του κοσμοπολίτικου Beefbar απογειώνοντας την εμπειρία των επισκεπτών. 

Γλυκές απολαύσεις

Φέτος, ο πλούσιος μπουφές του Beefbar με τα viennoiseries σας δελεάζει με περιφερόμενο trolley, δίνοντάς σας τον έλεγχο να επιλέξετε τα αγαπημένα σας. Στις νέες επιλογές με τα επιδόρπια συναντάμε τη νέα εκδοχή του Soft Cookie με καραμελωμένα φουντούκια και παγωτό espresso, το Sweet Platter For Two με selection από διάφορα είδη boulangerie όπως croissants, donuts και pancakes συνοδευόμενα από διαφορετικές pralines όπως σοκολάτα γάλακτος ή αλατισμένη καραμέλα, καθώς και το νοσταλγικό Lotus Cheesecake. 

Cocktail experience 

Κάθε Σαββατοκύριακο, οι έμπειροι bartenders του Beefbar Athens σας υποδέχονται με το Bloody Mary και Martini Station για να σας εκπλήξουν με μοναδικές, funky εκδοχές των αγαπημένων σας classic cocktails. 


Info

Το Beefy Brunch επέστρεψε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023, ενώ από τον Νοέμβριο θα σερβίρεται και κάθε Σάββατο στο ειδυλλιακό weekend destination. / Ώρες: 12:00-16:00

Περισσότερες πληροφορίες

Beefbar Athens

Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.