Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2023: Save the date για τη μεγάλη γιορτή της γεύσης!

Το "α", οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς μάς προσκαλούν στο πιο δημοφιλές γαστρονομικό χάπενινγκ της χρονιάς, για να γευτείτε τα βραβευμένα εστιατόρια της Ελλάδας, με προκλητικά μενού σε ειδικές τιμές!

Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας 2023

Save the date: Το πιο συναρπαστικό γαστρονομικό χάπενινγκ της χώρας, οι Ημέρες Βραβευμένης Γαστρονομίας, είναι προ των πυλών! Από 15 Σεπτεμβρίου έως και 13 Οκτωβρίου, οι Χρυσοί Σκούφοι, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και η Τράπεζα Πειραιώς μάς καλούν για ακόμη μία χρονιά στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας, στήνοντας μια μεγάλη γευστική γιορτή, με ειδικά μενού σε ακόμη πιο ειδικές τιμές.

Για τέσσερις εβδομάδες, πάνω από 150 εξαιρετικά εστιατόρια και κορυφαίες ταβέρνες –περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά– ανοίγουν τη σάλα τους για μια μεγάλη εορταστική γευσιγνωσία: Πρόκειται για την αφρόκρεμα της γευστικής σκηνής απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας, γαστρονομικά spots βραβευμένα φέτος με Χρυσό Σκούφο, Top Notch ή/και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, τα οποία στρώνουν τραπέζι για μια σπουδαία γευστική εξτραβαγκάντσα, με πρωταγωνιστές τα καλύτερα απ’ όσα δοκίμασε φέτος η γευσιγνωστική επιτροπή του "α" και των Χρυσών Σκούφων.

Ειδικά μενού σε προνομιακές τιμές, που στις περισσότερες των περιπτώσεων αγγίζουν το -50% της αρχικής αξίας, και με ευκαιρίες για σπάνια wine pairings, συνθέτουν τη χάρτα των φετινών Ημερών Βραβευμένης Γαστρονομίας, οι θέσεις για τις οποίες αναμένεται, όπως κάθε χρόνο, να εξαντληθούν εν ριπή οφθαλμού! Γι’ αυτό… γρηγορείτε, και μάλιστα όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά σε όλη την Ελλάδα.

Εκτός από την εκλεκτή βεντάλια εστιατορίων της πρωτεύουσας, τα γαστρονομικά ραντεβού μας φέτος θα μας ταξιδέψουν σε όλη τη χώρα: από τη Νάουσα και τις Σέρρες μέχρι τη Ρόδο και την Κω, από το Αμύνταιο και τη Θράκη μέχρι τη Μεσσηνία και την Κρήτη, κι απ’ τη Χαλκιδική και την Κέρκυρα μέχρι Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Σαντορίνη και, φυσικά, Θεσσαλονίκη, ξεδιπλώνοντας ένα ευρύτατο πανόραμα γευστικών απολαύσεων που περιλαμβάνει πρωτοποριακή και κλασική ελληνική κουζίνα, αλλά και σύγχρονη γαλλική, ιταλική και κοσμοπολίτικη διεθνή κουζίνα, με δημιουργίες που μας ταξιδεύουν σε δημοφιλείς γεύσεις της υδρογείου, εξελιγμένες τεχνικές και concepts.

Τα μενού όλων των βραβευμένων εστιατορίων μαζί με τις τιμές τους θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα και στο επόμενο τεύχος του "αθηνοράματος", στις 14/9, σημειώστε όμως από τώρα ότι το event θα πραγματοποιείται 4 ημέρες την εβδομάδα (Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή) και οι κρατήσεις ξεκινούν στις 15/9 και θα γίνονται τηλεφωνικά απευθείας στα εστιατόρια, με προπληρωμή του δείπνου.

Όσες πληρωμές πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά στην ειδική ιστοσελίδα, μόνο με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, ή επιτόπου στα εστιατόρια με κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς (αφορά όλες τις συναλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στα σημεία κατά τη διάρκεια του project) μπαίνουν σε κλήρωση για τριάντα δείπνα των δύο ατόμων σε βραβευμένα εστιατόρια κοντά στην περιοχή κατοικίας τους, καθώς και για δύο μεγάλα γαστρονομικά τριήμερα για δύο άτομα, με διαμονή στο ξενοδοχείο "King George" και δείπνα στα βραβευμένα εστιατόρια "Tudor Hall" και "SENSE Restaurant".

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Video walkthrough: Η Ναταλία Δραγούμη ξεκινά τις καλοκαιρινές εξόδους από το "Ουζερί του Λάκη"

Το σταθερό στέκι των ψαγμένων ψαροφάγων της Αθήνας μάς περιμένει με ακόμη περισσότερα τραπεζάκια έξω στον κρυμμένο πεζόδρομο πίσω από την πλατεία Βικτωρίας, τα οποία γεμίζουν φρέσκιες, μερακλίδικες και προσιτές λιχουδιές.

ΓΡΑΦΕΙ: SPONSORED CONTENT
30/05/2024

Πώς ο Executive Chef του "Pizza Sapienza" δημιουργεί υψηλές γαστρονομικές εμπειρίες με μία signature πίτσα;

Ο Executive Chef Daniele Cason έφερε την διακεκριμένη πίτσα του από την Ιαπωνία στην Πελοπόννησο ανανεώνοντας την "street" εμπειρία στο "Mandarin Oriental, Costa Navarino".

Το "Monte Vista" κάνει το "Mont Parnes" καλοφαγικό προορισμό

Το νέο εστιατόριο σε προνομιούχα θέση του καζίνο, σερβίρει θεαματική βίστα της Αττικής για πρώτο πιάτο, και συνεχίζει με πειραγμένα μεσογειακά πιάτα και ανεβασμένη ατμόσφαιρα με μοναδικά live music events.

Humain by Jul’s

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα εστιατόρια της πόλης μάς έρχεται με ωραία φόρα από την Ίμπιζα.

Το "Mandarin Oriental, Costa Navarino" ετοιμάζει μια σειρά από exclusive events και ξεχωριστούς καλεσμένους

Το resort υποδέχεται βραβευμένους με αστέρια Michelin Chefs, παγκοσμίως αναγνωρισμένους sommeliers και ταλαντούχους mixologists για βραδιές αφιερωμένες στην ελληνική και διεθνή γαστρονομία αλλά και στο fine drinking.

Στο "The Ziller’s Pastry Bar" το γλυκό γίνεται εμπειρία

Με αέρινα επιδόρπια, συννεφένιες σφολιάτες και ίσως την καλύτερη τυρόπιτα της πόλης στις βιτρίνες του, αυτό το αλλιώτικο γλυκοπωλείο σε μια απ’ τις γοητευτικότερες πλατείες του Κέντρου επαναφέρει στην Αθήνα μια από τις χαμένες της συνήθειες: το ραντεβού για γλυκό!