"Nights of Gastronomy": Ένας νέος θεσμός βάζει τη γαστρονομία στο προσκήνιο

Έναν βραβευμένο σεφ υποδέχεται το Nana Princess στο στο εστιατόριό του Eternal Blue.

Eternal Blue

Το Nana Princess παρουσιάζει για πρώτη φορά τα Nights of Gastronomy καλωσορίζοντας στο εστιατόριό του, Eternal Blue, τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ Ασημάκη Χανιώτη. Στις 7 Αυγούστου ο executive σεφ του εστιατορίου Pied à Terre στο Λονδίνο, έρχεται στο Eternal Blue με ένα μενού αποκλειστικά διαμορφωμένο για την ξεχωριστή αυτή βραδιά.

Το μενού εμπνέεται από γεύσεις της θάλασσας δεμένες αρμονικά με ελληνικά και οικεία στοιχεία. Οι λάτρεις των θαλασσινών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στο εστιατόριο Eternal Blue, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο κύμα και την ιδιωτική παραλία του Nana Princess. 

Nana Princess
Nana Princess

Το Nana Princess του Ομίλου Καράτζη συνεχίζει να εξελίσσεται φέρνοντας την γαστρονομία στο επίκεντρο μέσα από τα Nights of Gastronomy που έχουν ως στόχο να προσφέρουν μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες με συμπράξεις διακεκριμένων σεφ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Noble / Ρόδος

Μια γαστρονομική performance χωρίς προηγούμενο, ένα εστιατόριο καλύτερο από ποτέ, τολμά να μεταμορφώνει την τοπική ροδίτικη κουζίνα σε ονειρεμένο fine dining με σύνθημα "γνώρισε, νοστάλγησε, μύρισε, γεύσου". Εμπειρία αξέχαστη!

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
08/08/2024

Over Water / Sani Resort, Χαλκιδική

Σε μια ήσυχη ατμοσφαιρική βεράντα, με πανοραμική θέα στη μαρίνα του Sani Resort, το γαστρονομικό εστιατόριο του ξενοδοχείου "Sani Asterias" παρουσιάζει τη γαστρονομική ματιά της διεθνούς star-chef Stephanie Le Quellec μέσα από πιάτα-σύμβολα της γαλλικής γαστρονομίας, περασμένα από από Mediterranean - comfort φίλτρο.

Είναι το Dry Martini το ιδανικό κοκτέιλ για φαγητό;

Το ένδοξο κοκτέιλ με τη μοναδική ιστορία και το μοναδικό σεξ απήλ, είναι μετρ της one drink αρμονίας με τις πιο διαφορετικές γεύσεις.

Bungalow 7

Το εντυπωσιακά κοσμοπολίτικο beach bar restaurant στα Αστέρια της Γλυφάδας του Ομίλου Παπαθεοχάρη έχει μοδάτη αύρα, κομψό ντεκόρ και προσεγμένη κουζίνα από τον βραβευμένο Ντίνο Φωτεινάκη.

Χρήστος Σιδηρόπουλος: Γνωριμία με τον σεφ του νέου fine dining εστιατορίου "Agora" στη Σύμη

Ο 30χρονος ταλαντούχος σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου στο boutique ξενοδοχείο "The Old Market" στο νησί των τριών Χαρίτων συστήνεται στο "α" μέσα από τις εμπειρίες και τη μαγειρική του φιλοσοφία.

"Dominicale": Θαλασσινό τραπέζι σε βενετσιάνικο σκηνικό και το Ιόνιο στο πιάτο

Στο Αργάσι της Ζακύνθου, πάνω στο κύμα και στη σκιά ενός βενετσιάνικου πύργου, εκεί που το μεγαλόπρεπο μεσογειακό τοπίο συναντά το λαμπρό ζακυνθινό παρελθόν, το Dominicale αποτελεί προορισμό για εκλεκτή ψαροφαγία.

Το "Nobelhart & Schmutzig" στο Βερολίνο είναι γροθιά στο παγκόσμιο γαστρονομικό κατεστημένο

Το μανιφέστο του εστιατορίου που δημιούργησαν οι Billy Wagner και Micha Schäfer στο Βερολίνο αποτελεί λόγο σύγκρισης της εξόδου για φαγητό με την προσφυγή στις κάλπες.