Κοντοβάς και Ζερβακάκου σε 4 hands αυτοσχεδιασμό στο "Aspasia"

Η σεφ του ολοκαίνουριου εστιατορίου της Μάνης υποδέχεται τον συνάδελφό της για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, που θα ξεκινήσει με τροφοσυλλογή και θα ολοκληρωθεί με μαγειρικούς αυτοσχεδιασμούς, στις 29 Ιουλίου.

Σταυριανή Ζερβακάκου και Άνταμ Κοντοβάς μαζί στο Aspasia στη Μάνη

Sui generis μαγείροι και οι δυο τους, αλλά με γευστικά στίγματα που μοιάζει να έρχονται από διαφορετικά σημεία του χάρτη, η Σταυριανή Ζερβακάκου και ο Άνταμ Κοντοβάς θα συναντηθούν στη Μάνη, για μια μοναδική, one night only γαστρονομική εμπειρία στο "Aspasia”, το νέο μαγειρικό σπίτι της Μανιάτισσας σεφ. Μπαίνοντας στα αυτοσχεδιαστικά μοτίβα της Ζερβακάκου, που έχει ξεχωρίσει για τη μοναδική της ικανότητα να εντοπίζει σπουδαία πρώτη ύλη και να αναδεικνύει τα πιο σπάνια χαρακτηριστικά της, ο Κοντοβάς, γνωστός για τις out of the box ελληνοασιάτικες fusion εμπνεύσεις του, θα περιπλανηθεί μαζί της στα μονοπάτια της Μέσα Μάνης για ένα διήμερο τροφοσυλλογής, που θα κορυφωθεί σε ένα no menu δείπνο στις 29 Ιουλίου, παρέα με το οινοποιείο Στροφιλιά.

Aspasia Κοντοβάς Ζερβακάκου

Το γαστρονομικό event, ένα πρώτο δείγμα των ανατρεπτικών ιδεών που θα ξεδιπλώσει η "Aspasia" στους επόμενους μήνες, θα είναι μια καλή ευκαιρία για τον Κοντοβά να διευρύνει τους ορίζοντές του εν όψει του "Ex Machina", του δικού του νέου εστιατορίου που ετοιμάζεται αυτό το διάστημα στο Παγκράτι, αλλά και μια πρώτης τάξεως αφορμή για εμάς, να κλείσουμε ραντεβού με το αναπάντεχο γαστρονομικό σύμπαν της Σταυριανής Ζερβακάκου.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια