To Nobu Food Festival επιστρέφει στην Αθήνα

Ο διάσημος σεφ έρχεται για το καθιερωμένο του καλοκαιρινό ραντεβού με τους Nobu lovers, στα αθηναϊκό του προσκυνητάρι, το «Matsuhisa Athens» στον Αστέρα, από τις 24 έως και τις 26 Ιουνίου

Nobu Matsuhisa Nobu Festival Athens 2023

Ο ηγέτης της ιαπωνοπερουβιανής γευστικής επανάστασης, Nobu Matsuhisa, επιστρέφει στην Ελλάδα για το καθιερωμένο του καλοκαιρινό ραντεβού με τους λάτρεις τις fusion γευστικής του πανδαισίας, στο "Matsuhisa Athens". Ο γαστρονομικός megastar θα φέρει τη δημιουργική του βιρτουοζιτέ στην πιο όμορφη βεράντα της αθηναϊκής ριβιέρας από τις 24 έως και τις 26 Ιουνίου, για το Nobu Food Festival, με το ειδυλλιακό Umi Bar και τα signature cocktails του σε ετοιμότητα, και τη μαγική θέα του Αστέρα Βουλιαγμένης στο υπόβαθρο.

Nobu Matsuhisa Athens 2023

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Nobu Food Festival, ο διάσημος chef θα βρίσκεται στο "Matsuhisa Athens" για να υποδεχθεί τους επισκέπτες με το χαρακτηριστικό του χαμόγελο, προσφέροντάς μας την ευκαιρία να συνομιλήσουμε μαζί του, να ανακαλύψουμε την έμπνευση πίσω από τις δημιουργίες του και να εμπλουτίσουμε τη γνώση μας όχι μόνο γύρω από τη nikkei κουλτούρα που φέρνει στο πιάτο ο σπουδαίος maestro, αλλά και για το μέλλον μιας γαστρονομικής τάσης για τον οποία ο Nobu αποτελεί αδιαμφισβήτητο leader.

Επιπλέον, για όσους αναζητούν μια πραγματικά πολύτιμη ανάμνηση, τα υπογεγραμμένα αντίτυπα των βιβλίων του Nobu θα είναι κάτι που θα κρατήσετε για πάντα.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Matsuhisa Athens

Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα brunch της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Χαλαρά πρωινά με ξεχωριστές γεύσεις παρά θίν' αλός, σε κάποια από τα δημοφιλέστερα σποτ της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
06/11/2024

Ο Άσωτος μας έδωσε γεύση μερακλίδικης μπιστρονομίας

Δοκιμάσαμε το νέο καλοφαγικό στέκι στα άτυπα εγκαίνιά του και σημειώσαμε πειραγμένα ελληνικά κλασικά και πρώτες ύλες επιλεγμένες με επιμέλεια, που θα μας κάνουν να επιστρέφουμε ξανά και ξανά στην "αγύρτικη" κουζίνα του σεφ Μιχάλη Μερζένη.

Η νέα εποχή του brunch στο "St. George Lycabettus"

Ανακαλύψτε το Friends & Family Wellness Brunch, εκεί όπου η υγεία και η απόλαυση συναντιούνται.

Ο Μιχάλης Χάσικος στο Ark και το "Ημερολόγιο των Σεφ"

Ο σεφ-πατρόν από το "Hasika" της Κρήτης, καλεσμένος του Γιάννη Μπαξεβάνη για μία ακόμη νόστιμη βραδιά στη Γλυφάδα.

Το "Simul" στην πιο γαστρονομική στροφή του

Το εστιατόριο του Νίκου Θωμά στο Κολωνάκι εξελίσσει τη γευστική του πρόταση, διατηρώντας ατόφια τα υπόλοιπα ατού του.

Για τον Γιώργο Χρυσανίδη, η τοπική κουζίνα έχει δύναμη

Μία κουβέντα με τον σημαντικό Εβρίτη σεφ για τη γεύση της παράδοσης και την γαστρονομία της βορείου Ελλάδος.