Ο "Jerar" υποδέχεται τον "Hasika"

Ή αλλιώς η δημιουργική εκδοχή της κρητικής γεύσης κατασκηνώνει στο φευγάτο Greco-fusion εστιατόριο της Δάφνης από 20 έως και 24 Ιουνίου, για ένα pop-up που θα ανανεώσει την παλέτα της ελληνικής δημιουργικής γεύσης.

Ο Μιχάλης Χάσικος αναπολεί τα ρακοκάζανα και μας φτιάχνει χοχλιούς με ξινόχοντρο

Με το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2023 να έχει μόλις προστεθεί στη μακρά λίστα διακρίσεών του, το "Hasika", το ανατρεπτικό εστιατόριο του chef-patron Μιχάλη Χάσικου, μετακομίζει από το Ρέθυμνο στη Δάφνη, για να… κατασκηνώσει από τις 20 έως και τις 24 Ιουνίου στο "Jerar", τη γαστρονομική έδρα του Χάρη Νικολούζου, που μετά από μακρά πορεία σε κορυφαία εστιατόρια των Κυκλάδων, γράφει τη νέα σελίδα της ελληνικής μπιστρονομίας στο μαγνητικό off Broadway στέκι του.

Σε ένα pop-up 5 ημερών, το "Hasika" θα φέρει στην Αθήνα τη γευστική κουλτούρα και τη δημιουργική ματιά με την οποία έδωσε νέα πνοή στην κρητική παράδοση, συστήνοντας στο κοινό του "Jerar" πιάτα εμπνευσμένα από το ευρηματικό του παλμαρέ, όπως η χανιώτικη κρεατότουρτα με ξινομυζήθρα και πηχτόγαλο, ο μουσακάς χταπόδι και το τσιγαριαστό αρνάκι με πλιγούρι, ή οι γαρίδες "σαγανάκι" σε αριάνι, με ντομάτα, φέτα, χαβιάρι μαύρου σκόρδου και παξιμάδι χαρουπιού.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.