Γιορτάζουμε την άνοιξη πίνοντας μαργαρίτες στα "TGI Fridays™"

Η Margarita MAYnia και τα TGI Fridays™ μάς προσκαλούν να απολαύσουμε λαχταριστές comfort γεύσεις συνοδεία του αγαπημένου cocktail.

TGI Fridays

H γιορτή της μαργαρίτας a.k.a Margarita MAYnia που καθιέρωσαν τα "TGI Fridays™" ξεκίνησε και θα τρέχει για όλο το Μάιο, κηρύσσοντας επίσημα την έναρξη της άνοιξης και σερβίροντας το αγαπημένο cocktail με €5, παρέα με λαχταριστές comfort γεύσεις.

Στα "TGI Fridays™" οι επιλογές για margarita δεν περιορίζονται μόνο στην κλασική εκδοχή της που ακούει στο όνομα Fridays Classic Margarita. Θα βρει κανείς υπέροχες παραλλαγές του cocktail, όπως η αρωματική Blood Orange Margarita και οι πικάντικες Pink Chili Margarita και Spicy Pineapple Margarita.

TGI Fridays

Στο cocktail menu φιγουράρουν όμως και δυο ολοκαίνουριες, άκρως δροσιστικές προτάσεις, η Passion Fruit Margarita και η Watermelon Margarita που φιλοδοξούν να γίνουν τα must ποτά τόσο της άνοιξης όσο και του φετινού καλοκαιριού. Οι signature Margaritas έρχονται με τις νέες γευστικές προτάσεις τους, όπως την πολύχρωμη, μεξικάνικη Yucatan Chicken Salad. Κοτόπουλο σχάρας με μπαχαρικά Cajun, φρέσκο αβοκάντο, τραγανές λωρίδες corn tortillas, ανάμεικτη πράσινη σαλάτα, τυριά Colby και Monterey Jack ή το λαχταριστό Steak Burger που κρύβει μέσα στο ψωμί brioche ένα τρυφερό Angus Steak 120γρ με μπαχαρικά Cajun, τραγανά frizzled onions, μανιτάρια σωτέ, iceberg, Poblano sauce και Truffle Mayo.

TGI Fridays

Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας & Αλεξάνδρας, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λαζαράκη 43, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Καπνικαρέας 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.