Σπέσιαλ party brunch by Estrella στο "Hyatt" στη Θεσσαλονίκη

Τα party brunches που οργανώνει μια φορά το μήνα η ομάδα της Estrella στο "Hyatt Regency Thessaloniki" έχουν παλμό.

Party Brunch by Estrella

Πήγα στο happening του Μαρτίου και χειροκρότησα τη φάση για την ενέργεια του κόσμου, την ποικιλία και την ποιότητα των εδεσμάτων, τις μουσικές, την cool χαρούμενη ατμόσφαιρα. Έτσι, επειδή μια βόλτα στη Θεσσαλονίκη είναι εξαιρετική ιδέα, σας πληροφορώ ότι αυτή την Κυριακή 30 Απριλίου guest chef στο brunch θα είναι ο δικός μας Nick Molyviatis, που κάνει καριέρα στο Λονδίνο που ειδικεύεται στις γεύσεις της Άπω Ανατολής έχοντας διατελέσει head chef του "Kiln" (Northern Thai grill Britain’s Best Restaurant στα National Restaurant Awards 2018 του Restaurant Magazine) στο Σόχο.

Μαζί με τον executive chef του "Hyatt" Απόστολο Αλτάνη, θα ετοιμάζουν όλα τα πιάτα με ολόφρεσκα υλικά μπροστά στον κόσμο. Τηγανητή πάπια και sambal ντομάτας από την Ινδονησία∙ summer roll με γαρίδες, κοτόπουλο με dip μαύρου πιπεριού, banh xeo με μύδια και γαρίδες από το Βιετνάμ, αλλά και πιάτα από Ταϊλάνδη, Λάος και Κίνα, λαχταριστό κάρυ και νούντλς, χορτοφαγικές  σπεσιαλιτέ θα συμπληρώνουν το πληθωρικό μενού. Στις μουσικές το τιμόνι κρατά ο DJ Κωστής Ζαρταλούδης. Αν βρεθείτε κατά Λευκό Πύργο μεριά, μην το χάσετε.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.