Μέσω μία πολύ ιδιαίτερης συνεργασίας, το "Hyatt Regency Thessaloniki" ενώνει τις δυνάμεις του με το πρωτοπόρο εστιατόριο στο brunch concept "Estrella"και μαζί παρουσιάζουν γαστρονομικά ταξίδια για το κοινό της Θεσσαλονίκης και τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.
Μηνιαίως (κάθε Κυριακή), εμπνευσμένοι guest chefs προσφέρουν μία γευστική εμπειρία με live entertainments στους πολυβραβευμένους θεματικούς χώρους του "Hyatt Regency", αρχής γενομένης από την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, με ξεχωριστές ψηφίδες γεύσεων της Μακεδονίας από την ομάδα των Nomade et Savage , του executive chef Απόστολου Αλτάνη και του εστιατορίου "Estrella".
Μια εμπειρία γεμάτη μνήμες και παραδοσιακές γεύσεις, πρώτες ύλες που έρχονται απευθείας από τη γη, σιγομαγειρεμένα κρέατα και λαχανικά, με βότανα και χόρτα της φύσης. Όλα μαγειρεμένα σε ανοιχτές κουζίνες με νταβάδες και τσουκάλια πάνω σε χειροποίητους φούρνους.
Το μουσικό χαλί θα έχει τους ήχους της Banda Entopica, της παραδοσιακής μπάντας δρόμου που ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη και ενώνει κλαρίνο, σαξόφωνο, ακορντεόν και νταούλι σε ένα σύμπλεγμα παραδοσιακών ήχων της Μακεδονίας, της Θράκης, της Ηπείρου αλλά και της μοντέρνας βαλκανικής μουσικής.
Το δεύτερο "Go Brunch Event | Estrella - Hyatt Regency Thessaloniki" θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου και θα μεταφέρει τους επισκέπτες στην Αγγλία, με λονδρέζικα αρώματα και γεύσεις, απευθείας από το Holborn. Οι σεφ του "Silo London" Max Maclean και Ed Tejada θα παρουσιάσουν English Breakfast και Sunday roast, με το κοινό να δοκιμάζει μεταξύ άλλων σκωτσέζικα λουκάνικα, English ham & cheese, αυθεντικό Sunday roast με gravy, shepherd’s pie, English pudding, ενώ ο Αλέξανδρος Γκίκας του "Catalyst" -σε συνεργασία με τους σεφ του "Estrella"- θα παρουσιάσουν και ένα speciality coffee από το δικό τους roastery. Στις μουσικές επιλογές ο DJ Στέφανος Τσιτσόπουλος.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.