Για θαλασσινούς μεζέδες στο "Ρακί μεζέ"

Κλασικό πλέον στέκι της παρέας στην Καλλιθέα, το μεζεδοπωλείο του Ομίλου Καστελόριζο αγαπά όλα τα καλά της θάλασσας.

Ρακή Μεζέ © Λεωνίδας Τούμπανος

Μεζέδες με μικρούς γευστικούς θησυρούς στο πιάτο και πολλά σφηνάκια γλυκόπιοτη ρακή. Το ιερό δισκοπότηρο της ελληνικής εξόδου της παρέας θα το βρεις σε αυτό το γουστόζικο σημείο συνάντησης της παρέας στην Καλλιθέα, που συνδυάζει σε απόλυτη αρμονία όλα όσα χρειάζεσαι για μια χαλαρή έξοδο φουλ της θάλασσας. 

Ρακή Μεζέ
© Λεωνίδας Τούμπανος

Ρακή Μεζέ
© Λεωνίδας Τούμπανος

Οικείο, με νοσταλγικές και σύγχρονες πινελιές στο ντεκόρ σε απόλυτη αρμονία, το πρωτότυπο concept του Ομίλου Καστελόριζο είναι το στέκι όπου οι παραδοσιακές νοστιμιές με ελληνικό πρόσημο έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Σταθερή αξία εδώ είναι η καλή σχέση ποιότητας-τιμής με προτάσεις που δίνουν αποκλειστικό βήμα στη θάλασσα απλά, νόστιμα και με πολύ διακριτικές δημιουργικές νότες. Την περίοδο της Σαρακοστής λοιπόν είναι ιδανική πρόταση εξόδου αφού εδώ θα βρείτε μεζέδες περιωπής όπως τα αχνιστά πολίτικα μύδια και το γαριδάκι με τη σέσουλα αλλά και χορταστικά πιάτα όπως το ριζότο θαλασσινών και το λιγκουίνι με καβούρι που θα απολαύσετε με άφθονο κρασί, ούζο, μπίρα ή τσίπουρο. Σημειώστε όμως ότι το μενού της παρέας δεν θα είναι διαθέσιμο Μ. Παρασκευή και Μ. Σάββατο ενώ Κυριακή του Πάσχα θα είναι κλειστά. 

Περισσότερες πληροφορίες

Ρακί Μεζέ

Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 334, Καλλιθέα
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.