Από τον Gordon Ramsay στο Θησείο: Νέος σεφ του "Retro Gastro Funky Taverna" ο Δημήτρης Μπαλαούρας

Αλλαγή σκυτάλης στην κουζίνα του σποτ της Ηρακλειδών.

Νέος σεφ του 'Retro Gastro Funky Taverna' ο Δημήτρης Μπαλαούρας

Για την κινητικότητα που παρατηρείται εσχάτως στην εξοχή της Ηρακλειδών έχεις διαβάσει πριν λίγο καιρό. Το "Retro Gastro Funky Taverna" είναι από εκείνα τα μέρη της γειτονιάς που βρίσκονται σε διαρκή αναζήτηση για την αναβάθμιση των υπηρεσιών τους και αυτό ακριβώς κάνει και τώρα, με νέο πια σεφ τον Δημήτρη Μπαλαούρα

Ο σεφ Δημήτρης Μπαλαούρας

Ο 35χρονος μάγειρας, έχοντας θητεύσει σε κουζίνες όπως αυτή του "NJV Athens Plaza" και της "Παλιάς Αγοράς", στη Φιλοθέη, διαθέτει στο βιογραφικό του ένα σημαντικό, 4ετές, πέρασμα από τις κουζίνες των "Lords of the Manor" (που το 'τρέχει' ο στενός συνεργάτης του δημοφιλή Βρετανού σεφ και εστιάτορα Gordon Ramsay, Charles Smith) και "Hare And Hounds" στα Κότσγουολντς της Αγγλίας (όπου συνεργάστηκε με τον Dean Toon). 

Νέος σεφ του

Νέος σεφ του

Στην κουζίνα του "Retro Gastro Funky Taverna" θα διατηρηθεί λοιπόν η ίδια φιλοσοφία που βασίζεται στην ελληνική παράδοση και την ποιοτική πρώτη ύλη αλλά θα εμπλουτιστεί με περισσότερες τεχνικές και twists. Κάτι που ίσως δώσει ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα συνδυαστικά με το αλέγρο vibe του χώρου και την πολύ ενδιαφέρουσα οινική συλλογή που ανανεώνεται διαρκώς από τον αεικίνητο Ανδρεά Σμυρλή-Λιακατά. 

Διαβάστε Επίσης

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Retro Gastro Funky Taverna

Ηρακλειδών 19, Θησείο
  • Εικαστικά

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.