"Μικρές Κυκλάδες": Ακαταμάχητος γευστικός προορισμός

Υποδεχτείτε την πιο λαμπερή εποχή του χρόνου, με την ατμόσφαιρα που της ταιριάζει παρέα με εκλεπτυσμένες γεύσεις και άψογο σέρβις.

Μικρές Κυκλάδες Κηφισιά © Λεωνίδας Τούμπανος

Στις"Μικρές Κυκλάδες", η fine dining εμπειρία συναντά τους πιο εκλεκτούς θησαυρούς της θάλασσας, που αποδίδονται μέσα από εμβληματικά πιάτα με gourmet αναφορές και ιδιαίτερες κοπές. Στα δύο festive menu των ρεβεγιόν, που θα τα απολαύσετε με συνοδεία ζωντανής μουσικής, πρωταγωνιστούν δημιουργικά πρώτα πιάτα, όπως φιλετάκι γλώσσας ποσέ με παντζάρι, μενταγιόν πεσκανδρίτσας με κουλί ντομάτας και μους σπαραγγιού, ταρτάρ καραβίδας με γκλάσο ιβίσκου και χτένι αροζέ με πουρέ γλυκοπατάτας και σάλτσα από μανιτάρια. Ακολουθούν εντυπωσιακά κυρίως, όπως φιλέτο σφυρίδας με σπαράγγια, μανιτάρια και βελουτέ ψαριού με μαύρη τρούφα και φιλέτο σφυρίδας με σάλτσα Visanto, φρούτα του δάσους και πουρέ από αγκινάρα Ιερουσαλήμ, εκλεκτό κρασί και φυσικά ευφάνταστα επιδόρπια, για να κλείσετε όσο πιο γλυκά γίνεται τη βραδιά σας. Αυτές τις γιορτές ταξιδέψτε στην απόλαυση!

Περισσότερες πληροφορίες

Μικρές Κυκλάδες

Αγίου Τρύφωνος 15 και Ομήρου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Pharaoh Fire Nights: Ο Δημήτριος Μούδιος μαγειρεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο σπουδαίος R & D σεφ θα μαγειρέψει ένα ειδικό μενού ταϊλανδέζικης κουζίνας χρησιμοποιώντας κυρίως ελληνικά προϊόντα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/05/2024

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.