"Μπαλκόνι στις Κυκλάδες": Γιορτές με μοναδική θέα και υπέροχες γεύσεις

Μπαλκόνι στις Κυκλάδες © Λεωνίδας Τούμπανος

H οπτική της Αθήνας, με τη συγκλονιστική θέα να απλώνεται από τον Λυκαβηττό μέχρι τον Αργοσαρωνικό, είναι το πρώτο πράγμα που κερδίζει αβίαστα και δικαιολογημένα τις εντυπώσεις στο "Μπαλκόνι στις Κυκλάδες". Η εικόνα φυσικά θα απογειωθεί όταν τον αττικό ουρανό φωτίσουν τα εορταστικά πυροτεχνήματα. Σε αυτό, αν προσθέσεις το festive ύφος αλλά και την πάντα υψηλού επιπέδου κουζίνα του δημοφιλούς εστιατορίου, τότε έχεις τις καταλληλότερες αφορμές για να "ανηφορίσεις" μέχρι τον Βύρωνα τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Στην ολόφωτη σάλα, θα σερβιριστούν τα βράδια των ρεβεγιόν δύο γιορτινά σετ μενού έξι πιάτων (προς € 58 και € 70, αντίστοιχα), ενώ ανήμερα των Χριστουγέννων αλλά και το μεσημέρι της πρώτης ημέρας του νέου έτους το "Μπαλκόνι στις Κυκλάδες" στρώνει τραπέζι με έναν πλούσιο κατάλογο, γεμάτο πιάτα στο ύφος των ημερών, καθώς και ζωντανή μουσική.

Περισσότερες πληροφορίες

Μπαλκόνι στις Κυκλάδες

Παύλου Μελά 13, Βύρωνας
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

To "NJV Athens Plaza" καλωσορίζει τον executive Chef Παναγιώτη Αναστασίου

Ο νέος Chef, με την μακρά μαγειρική του πορεία, έρχεται να ενσωματώσει την Ελληνική μαγειρική παράδοση και την μεσογειακή διατροφή στην διεθνή, δημιουργική, comfort κουζίνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/05/2024

Αστεράτο δείπνο στην ακροποταμιά του διαστήματος: Ο Rasmus Munk ετοιμάζει ένα μενού για την στρατόσφαιρα

Και όμως είναι γεγονός! Το 2025 6 γαστροναύτες θα απολαύσουν ένα μοναδικό conceptual δείπνο βλέποντας τον ήλιο να ανατέλλει πίσω από τη Γη από 30.000 μέτρα ύψος! Θα το μαγειρέψει ο πιο δημιουργικός σεφ σήμερα στον πλανήτη, ο Rasmus Munk του "Alchemist" στην Κοπεγχάγη. Η γαστρονομία θα πετάξει σε νέα οραματικά ύψη.

Στη γλυκιά στοά του "Dessert Wise"

Ένα καινούργιο εστιατόριο γλυκού μόλις πήρε θέση στην καρδιά της πόλης, "κρυμμένο" σε μια στοά της Ακαδημίας. Πήραμε μια πρώτη γεύση και αναμεταδίδουμε.

Το ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI φέρνει την επανάσταση στην απόλαυση του ελληνικού καφέ

Η αγαπημένη ελληνική συνήθεια μπαίνει σε νέα εποχή με το πάτημα ενός κουμπιού και άλλα πολλά οφέλη που προσφέρει το καινοτόμο ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI.

Pharaoh Fire Nights: Ο Δημήτριος Μούδιος μαγειρεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο σπουδαίος R & D σεφ θα μαγειρέψει ένα ειδικό μενού ταϊλανδέζικης κουζίνας χρησιμοποιώντας κυρίως ελληνικά προϊόντα.

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.