"Figo Pasta Bar": Γιορτές αλά ιταλικά

Mε ανεβασμένη διάθεση απόλυτα συντονισμένη στο πνεύμα της εποχής, το κομψό στέκι του Κολωνακίου υποδέχεται τα Χριστούγεννα αλά ιταλικά.

Figo Pasta bar

Εξάλλου, στο "Figo Pasta Bar" γνωρίζουν καλά πώς να αξιοποιήσουν τη γαστρονομική πεμπτουσία της "Μπότας" προσθέτοντας πρωτότυπες γιορτινές ιδέες. Το μενού την παραμονή των Χριστουγέννων ξεκινά με μία πλούσια πράσινη σαλάτα, συνεχίζεται με την κρεμώδη βελουτέ μανιταριών με μασκαρπόνε αρωματισμένη με τρούφα, καρπάτσιο μοσχάρι και σιγομαγειρεμένη πάπια poullet σε πόρτο με παπαρδέλες και λήγει με μια απολαυστική πάβλοβα με κρέμα λεμονιού. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα σερβιριστούν πέντε πιάτα: μεσκλάν λαχανικών με beef tataki, βελουτέ γλυκιάς κολοκύθας, αρωματικό ριζότο παντζάρι με κρέμα τυριού και καρύδια, ένα μελωμένο οσομπουκο με λαχανικά και πουρέ παρμεζάνας και cheesake με βύσσινο για επιδόρπιο. Signature κοκτέιλ και εκλεκτά κρασιά θα σας βάλουν σε πειρασμό να παραμείνετε για ώρες.

Περισσότερες πληροφορίες

Figo Pasta-Bar

Ομήρου 13, Κολωνάκι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.