Λαμπερό και σικ "Beefbar Athens"

Ρεβεγιόν με ατμόσφαιρα οικείας πολυτέλειας στην αθηναϊκή ριβιέρα.

Beefbar © Adrien Daste

Oι βραδιές της παραμονής των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αποκτούν άλλη διάσταση σε ατμόσφαιρα οικείας πολυτέλειας και μεσογειακού εξωτισμού στο πιο ειδυλλιακό σημείο της αθηναϊκής ριβιέρας. Ο σεφ Παναγιώτης Ρέτζης επιμελείται τα εορταστικά μενού του εστιατορίου, αναβαθμίζοντας κλασικές προτάσεις της σεζόν, ενώ κρασιά του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα ολοκληρώνουν την εμπειρία.

Στο μενού της παραμονής Χριστουγέννων (από τις 20:00) φιγουράρουν πιάτα όπως το rossini tartare, το langoustine cannelloni και το εντυπωσιακό rib-eye truffle roll, ενώ στο δείπνο της παραμονής Πρωτοχρονιάς (από τις 21:00) θα απολαύσετε τα scallop tostaditas, το Wagyu surf & turf και το signature Wellington συνοδεία tailor made festive cocktails με γεύσεις από τζίντζερ, κανέλα και μελομακάρονο. Το περίφημο Beefy brunch (31/12 brunch από τις 11:30) και τα all-day lunch & dinner μενού (25/12, 1/1, 6/1 από τις 13:00, 26/12 brunch από τις 11:30 και dinner από τις 19:00) συμπληρώνουν το σύνολο που καθιστά το Beefbar Athens τον απόλυτο γαστρονομικό προορισμό και κατά την εορταστική περίοδο.

Περισσότερες πληροφορίες

Beefbar Athens

Απόλλωνος 40 (Four Seasons Astir Palace), Βουλιαγμένη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.