Με τον Χρυσό Σκούφο που αποσπά τα τελευταία χρόνια να αντανακλά τη λάμψη της φωτισμένης Ακρόπολης, τη θέα της οποίας απολαμβάνει προνομιακά η rooftop σάλα του, το "The Zillers" είναι ένα εγνωσμένης αξίας fine dining φαβορί του αθηναϊκού downtown. Τις ημέρες των γιορτών, όμως, ο σεφ Παύλος Κυριάκης μας υποδέχεται με ακόμη πιο δυνατή γευστική φαρέτρα, σχεδιάζοντας ένα δημιουργικό κρεσέντο για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς (€ 190 και € 240/άτομο, αντίστοιχα).
Δυο βραδιές τις οποίες το "The Zillers" θα γιορτάσει με δύο διαφορετικά μενού 10 σταδίων, όπου πιάτα όπως η σούπα αγκινάρας Ιερουσαλήμ με μαύρη τρούφα και μπριός ή το ταρτάρ καραβίδας με κονσομέ, χαμομήλι και χαβιάρι θα στρώσουν το δρόμο, και προτάσεις σαν το φιλέτο από ζαρκάδι με πουρέ σελινόριζας-κυδωνιού και βατόμουρα ή το φιλέτο Wagyu με τάρτα μανιταριών και Αμαρέτο θα κορυφώσουν την εμπειρία. Ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το σταθερό αλά καρτ μενού του "The Zillers" θα εμπλουτίσουν πιάτα ημέρας-έκπληξη, ενώ τη γεύση των γιορτών θα συμπυκνώνουν στο ποτήρι ειδικές signature δημιουργίες από την έμπειρη ομάδα του bar.