"Hoocut": Τέλειο σουβλάκι εις τριπλούν

Το success story με τη σφραγίδα των αδελφών Λιάκου που ξεκίνησε από την πλατεία Αγίας Ειρήνης συνεχίζει να γράφεται σε Νέα Σμύρνη και Περιστέρι.

hoocut1

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τη στιγμή που το "Hoocut" έκανε την εμφάνιση του στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή για το πιο αγαπημένο μας εθνικό έδεσμα που αγαπήθηκε κατευθείαν από τους Αθηναίους και δημιούργησε σχολή. Η ιστορία συνεχίζει να γράφεται εδώ και λίγο καιρό τόσο στο νέο του πόστο στη Νέα Σμύρνη όσο και στο Περιστέρι, που παρουσιάζουν κι αυτά ένα αληθινό σουβλάκι για το σήμερα με τα ίδια υψηλά πρότυπα του flagship μαγαζιού. Ο όπως πάντα ευρύχωρος χώρος αναπτύσσεται γύρω από τη μαγική ανοικτή κουζίνα του "Hoocut" που επιτρέπει στην ομάδα του "Hoocut" να δημιουργήσει το προϊόν από την αρχή και να μας το προσφέρει στην ιδεώδη του εκδοχή.

hoocut2

Τα πάντα παρασκευάζονται τη στιγμή που τα ζητήσει ο πελάτης. Οι χειροποίητες πίτες (Hoocut Specials) φουρνίζονται επιτόπου και είναι ανάλαφρες, τραγανές αλλά και αφράτες, οι ολόφρεσκες σαλάτες και τα λοιπά παρελκόμενα κόβονται a la minute, το κρέας επεξεργάζεται, κόβεται και ψήνεται επιτόπου.

hoocut3

Το επιτυχημένο δίδυμο των αδελφών Λιάκου πήγε το όλο εγχείρημα ένα βήμα παραπέρα. Η γνωστή εμμονή τους στην ποιότητα και το πάθος τους για την εξαιρετική πρώτη ύλη τους οδήγησε στη δημιουργία του Metameat, ενός πλήρως εξοπλισμένου παρασκευαστηρίου κρέατος που ελέγχεται ποιοτικά από το μικροβιολογικό εργαστήριο του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής αλλά και προμηθεύει κατ’αποκλειστικότητα τα "Hoocut" με εξαιρετικό κρέας.

Οι δε προτάσεις τους είναι μία και μία και ανυπομονούμε να τις χαρούμε ξανά και ξανά κάνοντας τις γιορτινές μας βόλτες είτε στο κέντρο είτε στις δυναμικές πιάτσες της Νέας Σμύρνης και του Περιστερίου. Αγαπάμε ιδιαίτερα την τυλιχτή πίτα με λεπτοκομμένα κομμάτια βοδινού ή προβατίνας, όπως και τις ανοιχτές πίτες που γεμίζουμε με ψητό χοιρινό, κοτόπουλο ή και λουκάνικο από μαύρο χοίρο, όμως αυτή τη φορά θα τιμήσουμε και τις vegetarian επιλογές του καταλόγου, σαν την πρωτότυπη πίτα με λεπτοκομμένο καλαμάρι, ταραμοσαλάτα και φρέσκο κρεμμυδάκι.

Περισσότερες πληροφορίες

Hoocut

Πλ. Αγίας Ειρήνης 9, κέντρο
  • Εστιατόρια

Hoocut

Καραθεοδωρή 1 & Σοφοκλέους, Περιστέρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.