Οινικά δείπνα στο "Manouka"

Το κομψό εστιατόριο στον 7o όροφο του ξενοδοχείου "Utopia" φιλοξενεί έναν νέο κύκλο δείπνων με πρωταγωνιστές κρασιά επιλεγμένων οινοποιείων συνοδεία ειδικών μενού γευσιγνωσίας με την υπογραφή του σεφ Ευστάθιου Χρηστίδη.

Manouka

Στο rooftop εστιατόριο, που βρίσκεται στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου "Utopia", ξεκινά ένας νέος κύκλος οινικών δείπνων όπου επιλεγμένα κρασιά φιλοξενούμενων οινοποιείων θα συνοδεύσουν πιάτα ειδικά διαμορφωμένων για τις οινικές βραδιές μενού.

Manouka

Με τη φωτεινή μαρκίζα της πόλης σε πρώτο πλάνο και την ενδιαφέρουσα γευστική προσέγγιση του σεφ Ευστάθιου Χρηστίδη, οι λάτρεις του κρασιού θα απολαύσουν πέντε πιάτα ταιριασμένα με αντίστοιχο αριθμό προτάσεων του τιμώμενου οινοποιείου, που θα είναι διαφορετικό σε κάθε εκδήλωση. Το εναρκτήριο λάκτισμα δίνει το Κτήμα "Γαίας" στις 29 Νοεμβρίου και οι θέσεις είναι περιορισμένες οπότε οι ενδιαφερόμενοι σπεύστε να κάνετε την κράτησή σας έγκαιρα.

Τιμή μενού 29/11: 65€, περιλαμβάνει 5 ποτήρια κρασί.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
17/07/2024

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.

Κάτι τρέχει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τα πιο φρέσκα σημεία της παρά θίν' αλός αστικής πραγματικότητας μας τραβάνε όλο και περισσότερο πιο κοντά στη θάλασσα, σερβίροντας εμπειρίες ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα.