Ο Μπακόπουλος ετοιμάζει δυνατό farm to table εστιατόριο στο Lesante Cape

Το καλοκαίρι λοιπόν ο Άγγελος Μπακόπουλος ετοιμάζει ένα καινούργιο 100% farm to table εστιατόριο που θα λειτουργεί χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και θα φωτίζεται με δάδες.

Άγγελος Μπακόπουλος

Η γαστρονομία αποτελεί βασικό συστατικό των ξενοδοχείων Lesante στη  Ζάκυνθο και στο καινούργιο  Lesante Cape αυτό εκφράστηκε με πολλούς τρόπους. Εκτός από τα πολύ καλά του εστιατόρια το "Fiore " και το "Novita"  μέσα στο ξενοδοχείο υπάρχει βιολογικός αμπελώνας, μποστάνι 15 στρεμμάτων, ενώ διαθέτει επίσης ιδιόκτητο ελαιώνα, φτιάχνει το δικό του λάδι, και  επενδύει σε δική του φάρμα όπου εκτρέφονται αρνιά, χοιρινά, κοκόρια, κοτόπουλα, κουνέλια και ελάφια.

Άγγελος Μπακόπουλος

Άγγελος Μπακόπουλος

Το καλοκαίρι λοιπόν ο Άγγελος Μπακόπουλος ετοιμάζει  ένα καινούργιο  100%  farm to table εστιατόριο που θα λειτουργεί χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και θα φωτίζεται με δάδες. Θα μαγειρεύει  σε ξυλόφουρνο, θα ψήνει σε σούβλες και στα κάρβουνα αποκλειστικά με τα προϊόντα της φάρμας επιφυλάσσοντας μια  low tech συναισθηματική και γαστρονομική εμπειρία.

Διαβάστε Επίσης

Πάνω σε τρία ξύλινα μοναστηριακά τραπέζια θα έρχονται γάστρες με ρεβυθάδες, γεμιστά κοτόπουλα, σουβλιστές λιχουδιές  και άλλα παρόμοια που θα δίνουν έμφαση στη νοστιμιά της πρώτης ύλης και στη γοητεία και το άρωμα της φωτιάς. Δεν είναι και τόσο μακρυά το καλοκαίρι…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα καλύτερα νέα εστιατόρια της Νέας Υόρκης για το 2024

Από αυθεντικές εθνικές κουζίνες μέχρι μοντέρνες προσεγγίσεις και exclusive fine dining εμπειρίες, αυτά τα εστιατόρια προσφέρουν επιλογές για κάθε γούστο και διάθεση, σύμφωνα με το Condé Nast Traveler.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/11/2024

ΜάνηΜάνη

Το διαχρονικό στέκι της οδού Φαλήρου στο Κουκάκι μένει πιστό στην comfort ελληνική κουζίνα που το χαρακτηρίζει, με νέο σεφ τον Ανέστη Ποιμενίδη.

Τρεις θεματικές βραδιές με αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο στο "La Suite Lounge" του "St George Lycabettus"

Ο 6ος όροφος του ξενοδοχείου μεταμορφώνεται σε έναν παγκόσμιο προορισμό γεύσεων, προσφέροντας τρία θεματικά μενού εμπνευσμένα από διεθνείς κουζίνες και τη δημιουργικότητα του Στέφανου Παπανικολάου.

150 χρόνια γεύσεων: Ένα επετειακό ταξίδι γαστρονομίας από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Ένα γευστικό ταξίδι σε 150 χρόνια ιστορίας περιμένει τους λάτρεις της γαστρονομίας στο Winter Garden City Lounge.

"Nice n Easy Piraeus Tower": Μια νέα εποχή γαστρονομίας και διασκέδασης στον Πειραιά

Ο Πύργος του Πειραιά αποκτά νέα πνοή με έναν σύγχρονο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών, πολυτέλεια και διασκέδαση.

12 μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα στην Αθήνα για χειμωνιάτικη θαλπωρή, όπως κι αν την εννοείς

Ο οδηγός μας για τα μεζεδοπωλεία και τσιπουράδικα της Αθήνας συγκεντρώνει προτάσεις που καλύπτουν κάθε γευστική προτίμηση.

To The Zillers Pastry Bar υποδέχεται το βερολινέζικο CODA (2*)

O αναγνωρισμένος Pastry Chef René Frank, ιδιοκτήτης του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin dessert εστιατορίου CODA, έρχεται από το Βερολίνο στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου, για μία δημιουργική συνέργεια με το The Zillers Pastry Bar και τον Pastry Chef George Platinos.