Wine dinner στο "Tudor Hall" με το ιστορικό οινοποιείο "Bava"

Το ιστορικό οινοποιείο «Bava» στο Piemonte έχει την τιμητική του στο «Tudor Hall» σε μία μοναδική βραδιά με το κρασί σε πρώτο πλάνο.

Tudor Hall

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου "King George" φιλοξενεί το ιστορικό οινοποιείο "Bava" στο Piemonte για μία βραδιά, στις 5 Νοεμβρίου, σε ένα μοναδικό wine dinner.

Στο δείπνο, επιλεγμένα κρασιά του οινοποιείου θα συνδυαστούν υπό την καθοδήγηση του Head Sommelier Ευάγγελου Ψωφίδη με εκλεπτυσμένα πιάτα του Executive Chef Αστέριου Κουστούδη αναδεικνύοντας την πλούσια γαστρονομική παράδοση του Πιεμόντε. Ενδεικτικά αναφέρουμε προτάσεις όπως ο τόνος στη σχάρα με σάλτσα εσπεριδοειδών, γλυκές και πικάντικες πιπεριές, τα μανιτάρια του δάσους και πορτσίνι με κάστανα και σαμπαγιόν με φουντούκι, τα σπιτικά ζυμαρικά με 43 κρόκους αυγών ελευθέρας βοσκής, γεμιστά με κουνέλι στιφάδο, το ντουέτο από αρνάκι, σιγομαγειρεμένο μπουτάκι και λαιμό με πουρέ από ρίζες και μπαχαρικά και το "bonet" με σπόρους κακάο, φουντούκι, μπισκότα "amaretti" και σαμπαγιόν αρωματισμένη με αστεροειδή γλυκάνισο, που φιγουράρουν στο μενού ταιριασμένα με 7 διαφορετικά κρασιά του τιμώμενου οινοποιείου. Η εμπειρία είναι μοναδική και αναμένεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για τους λάτρεις του είδους οπότε σπεύστε!

Περισσότερες πληροφορίες

Tudor Hall

(ξεν. «King George») Βασ. Γεωργίου 3, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
17/07/2024

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.

Κάτι τρέχει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Τα πιο φρέσκα σημεία της παρά θίν' αλός αστικής πραγματικότητας μας τραβάνε όλο και περισσότερο πιο κοντά στη θάλασσα, σερβίροντας εμπειρίες ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα.