Ο Γιάννης Κιόρογλου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ο βραβευμένος σεφ που δραστηριοποιείται στις Κάννες και το St Barth, ετοιμάζει καινούργια εστιατόρια στην Ελλάδα.

Γιάννης Κιόρογλου

Έχω απολαύσει την κουζίνα του στις Κάννες και το Σεν – Τροπέ όπου ηγείται μιας μπριγάδας 40 Ελλήνων μαγείρων και του βγάζω το καπέλο. Ο Γιάννης Κιόρογλου ξεκινάει φέτος δύο νέα project στην Ελλάδα. Κατ' αρχάς στο Κολονάκι, στο 3όροφο κτίριο της Αναγνωστοπούλου 3 που πέρυσι φιλοξενούσε το "Room" και τον Διονύση Σχοινά, ετοιμάζεται πυρετωδώς εστιατόριο με comfort chic ελληνομεσογειακή κουζίνα στο ισόγειο.

Γιάννης Κιόρογλου

Κατά πάσα πιθανότητα το όνομά του θα είναι "Yani" και το εστιατόριο που στόχος είναι να ανοίξει 15 Δεκεμβρίου γίνεται με συνεργασία Κιόρογλου και Γιάννη Τσακουμάκου ("Parfait"). Το δεύτερο εστιατόριο ετοιμάζεται στην πατρίδα του τη Θεσσαλονίκη, ψηλά στο Πανόραμα. Εκεί, στο "Onora", ο Κιόρογλου στήνει μια φάση με κάρβουνα και ανοιχτές φωτιές όπου θα μαγειρεύει , θα ψήνει και θα καπνίζει. Στόχος του ένα αναβαθμισμένο μεζεδοπωλείο που θα κάνει πρωταθλητισμό στη σχέση ποιότητας/ τιμής. Το "Onora" θα ξεκινήσει γύρω στις 15 Νοεμβρίου.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια