Το "Marbella Gastro Bar" αφίχθηκε μόλις στο Παγκράτι

marbella "Marbella"

Ακόμα πιο ανεβασμένο το Παγκράτι ύστερα από την πρόσφατη συμπεριλήψη του στις πιο cool γειτονιές του κόσμου από το TimeOut, υποδέχτηκε εδώ και λίγο καιρό ακόμα ένα νέο στέκι. Το "Marbella Gastro Bar" είναι η νέα πρόταση των ανθρώπων του "Amici Miei", που από τα βόρεια προάστια αποφάσισαν να κατηφορίσουν και πιο κεντρικά, δημιουργώντας αυτό το ατμοσφαιρικό all day μαγαζί με τις vintage πινελιές στη διακόσμηση. Τις γεύσεις επιμελείται η ταλαντούχα νεαρή σεφ Ερασμία Μπαλάσκα, βάζοντας στη μέση του τραπεζιού μια σειρά από πιάτα σε μοντέρνο ελληνικό ύφος: κεφτεδάκια με μασκαρπόνε και μαρμελάδα ντομάτας, ντολμαδάκια με αυγολέμονο και ψάρι ημέρας, γιουβέτσι με μοσχαρίσια μάγουλα και άλλα. Οι πόρτες ανοίγουν από νωρίς το πρωί για καφέ και brunch που σερβίρεται ως το μεσημέρι με ξεχωριστές ιδέες σαν το hot dog με φασόλια και τηγανιτό αυγό ή τα υγιεινά bowls κοτόπουλου και καπνιστού σολομού, ενώ η δράση συνεχίζεται ως αργά με κοκτέιλ στη μεγάλη μπάρα και χαλαρή διάθεση.

Περισσότερες πληροφορίες

Marbella Gastro Bar

Ιβύκου 8, Παγκράτι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI φέρνει την επανάσταση στην απόλαυση του ελληνικού καφέ

Η αγαπημένη ελληνική συνήθεια μπαίνει σε νέα εποχή με το πάτημα ενός κουμπιού και άλλα πολλά οφέλη που προσφέρει το καινοτόμο ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ BRIQI.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/05/2024

Pharaoh Fire Nights: Ο Δημήτριος Μούδιος μαγειρεύει για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ο σπουδαίος R & D σεφ θα μαγειρέψει ένα ειδικό μενού ταϊλανδέζικης κουζίνας χρησιμοποιώντας κυρίως ελληνικά προϊόντα.

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.