"Pinktober" στο Hard Rock Cafe® Athens με tacos από την Dominique Crenn

Το Hard Rock Cafe® Athens στηρίζει την προσπάθεια ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στην 23η ετήσια εκστρατεία «Pinktober» της Hard Rock International λανσάροντας ένα limited edition πιάτο με την υπογραφή της τριάστερης σεφ Dominique Crenn.

Dominique Crenn Hard Rock

Τα Hard Rock Cafes, ξενοδοχεία και καζίνο σε όλο τον κόσμο, δραστηριοποιούνται προς όφελος της Αμερικανικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και στην Ελλάδα με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, Άλμα Ζωής με μοναδικές δράσεις κατά τον μήνα Οκτώβριο. Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων, η Hard Rock International συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια ευαισθητοποίησης και την έρευνα για τον καρκίνο του μαστού με την 23η ετήσια εκστρατεία "Pinktober". Σημειώνεται ότι η εταιρεία έχει δωρίσει εκατομμύρια δολάρια για την έρευνα για τον καρκίνο του μαστού τα τελευταία 22 χρόνια της συγκεκριμένης εκστρατείας. Πέρυσι μάλιστα, συγκέντρωσε πάνω από 700.000 δολάρια, το μεγαλύτερο ποσό που έχει συγκεντρώσει η εταιρεία από την έναρξη του προγράμματος το 2000.

Dominique Creen

Το Hard Rock Cafe® Athens συμμετέχει σε προσπάθειες συγκέντρωσης χρημάτων για την υποστήριξη του Hard Rock Heals Foundation®, του φιλανθρωπικού σκέλους του Hard Rock®, με τα έσοδα να ωφελούν την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, Άλμα Ζωής. Στο πλαίσιο της φετινής καμπάνιας έχουν προγραμματιστεί τρείς ξεχωριστές βραδιές 7, 14 και 21 Οκτωβρίου, με live μουσική από το συγκρότημα Loopstation ενώ φέτος, το Hard Rock συνεργάζεται με την παγκοσμίου φήμης Γαλλίδα σεφ και επιζήσασα από τον καρκίνο του μαστού, Dominique Crenn, σεφ και ιδιοκτήτρια του εστιατορίου "Atelier Crenn", στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια. Η Crenn δημιούργησε ένα limited edition πιάτο, το "Baja Style Shrimp Tacos", που θα βρείτε αποκλειστικά στα Hard Rock Cafes σε όλο τον κόσμο και αυτό που το καθιστά ακόμα πιο απολαυστικό είναι το ότι μέρος των εσόδων θα διατεθεί για καλό σκοπό, στο "Άλμα Ζωής". 

Η Hard Rock International προσφέρει επίσης limited edition προϊόντα για την υποστήριξη της προσπάθειας ευαισθητοποίησης και της έρευνας για τον καρκίνο του μαστού, τα οποία περιλαμβάνουν: ένα μπλουζάκι Hard Rock με θέμα "Pinktober", ένα καπέλο, ένα μπουκάλι νερό, μια τσάντα και μια καρφίτσα "Pinktober", σε νέο, πρωτότυπο σχέδιο. Μέσω του ιδρύματος "Hard Rock Heals", ένα ποσοστό όλων των εσόδων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που συμβάλλουν στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης και στην έρευνα για τον καρκίνο του μαστού, όπως το Άλμα Ζωής. Επιπλέον, σε συνεργασία με την Crenn, η Hard Rock θα δημιουργήσει μια ροζ στολή σεφ, διακοσμημένη με κορδέλα αφιερωμένη τον καρκίνο του μαστού και τον τίτλο Stronger Together, για να φορούν όλοι οι επικεφαλής σεφ του Cafe κατά τη διάρκεια της δράσης.

Περισσότερες πληροφορίες

Hard Rock Cafe Athens

Αδριανού 52, Μοναστηράκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.